Daca faceti deja sex restul e doar joaca de copii. Probabil te vrea doar pentru sex.
Si cum as putea sa fac sa fie cum vreau eu?
Din moment ce nu vrea o relate cu tine e evident de ce te tine, si e evident si de ce nu te tine de mana si alte lucruri de ti le mai doresti tu ) ala vrea doar sex, tu vrei relatie si afectiune, numa ca nu ti-ai gasit persoana.
Asa faceam si eu cu cel mai bun prieten al meu...bun asta s-a intamplat acum 4 ani cand ne-am cunoscut, mergeam la el sau la mine faceam dragoste dar de sarutat si imbratisat cam rar si a zis ca vrea sa fim impreuna dar pana la urma nu s-a intamplat si am ramas f buni prieteni ca fratii...eu spun sa il lasi in friendzone pentru ca poate te vrea doar pentru sex, iar daca chiar vrei sa-l saruti prima data imbratiseazal si si saruta-l direct nu cred ca va refuza.
Dar nu am curaj
Ai avut curaj să faci sex.
Să îți imaginezi că te întâlnești cu el și îi iei de mână.
Auzi, tu câți 13 ani ai de fapt?!?
Pentru că după felul cum pui problema, e clar că ești foarte imatură din punct de vedere emoțional... și eu unul cred că ar trebui să mai copilărești o vreme, abia apoi să te gândești serios la sex și relații. Nu mai înainte însă de a te informa temeinic despre tot: igienă, contracepție, fiziologie etc.
" Ce apropouri sa ii bat?".
Vrei sa fii cu el, nu sa ii bati apropouri. Spune-i fără ocolișuri " Gicutule, dacă tot ne place atât de mult sa facem sex, eu cred ca ne-om găsi ceva de făcut și in timpul liber. Nu crezi ca tu și cu mine am face un cuplu beton?"
Apoi taci și așteaptă-i răspunsul. Nu ii convine aranjamentul? Poate convine altcuiva.
Pe mine mă duce cu gândul la "friend with benefits", sau cel puțin așa el pare că te consideră. Din moment ce întrețineți relații intime, ținutul de mână sau o îmbrățișare ar trebui să vină de la sine. Din moment ce el nu se afișează cu tine în public, e foarte posibil să nu-și dorească să se implice într-o relație cu tine. Întreabă-l ce e între voi până la urmă? Dacă își dorește o relație sau nu. Iar dacă răspunsul lui e nu, cred că n-are rost să-ți pierzi timpul cu asemenea persoane.
Atunci poate ar spune ca il oblig sa fim impreuna daca i.as spune asta.Si stai, ca exista oameni care se saruta inainte de sex.De ce nu si la noi? Eu asta vreau.
Dar nu îl obligi, e ceva normal. Vrei să continui tot așa?
Si eu am o situatie asemănătoare cu o fata de la mine din clasa care ma ia in brate in joacă și se rusineaza dar si mie imi place de ea dar nu i-am spun că imi place de ea eu am impresia ca ma place ar fi bine SA il întrebi despre alte chestii pe wattap si sa-l ti de vorba asa am facut si eu daca sa presupun ca esti tu fata aia de care imi place si nr tau de telefon se termina in 9 811 dai masaj la cine te a intrebat ce tema avem la romana si o poza cu paste fericit.Am vrut să incerc