| lore23 a întrebat:

Imi place un baiat fte mult, insa are prietena de 2 luni. el spune ca nu o iubeste...stiu ca nu-i bine. dar ce sa fac?sad

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dacă nu o iubea în două luni deja se plictisea şi s-ar fi despărţit deja. Vorbeşte cu el şi întreabă-l dacă pentru tine simte ceva sau nu. Dacă răspunsul e afirmativ o va lăsa pe aşa zisa prietenă pe care nu o iubeşte pentru tine, dacă nu te resemnezi şi gata! Baftă!

9 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Daca sta cu ea fara sa o iubeasca inseamna ca o minte, ce il va opri sa nu te minta si pe tine?

| Anileda a răspuns:

Pai daca nu o iubeste de ce mai sta cu ea?
De ochi frumosi, spune-i ca daca vrea o relatie cu tine sa incheie relatia cu actuala fata, e bine si pentru tine si pentru el.
Fara certuri si scandal.
O sa reusesti.
O zi bunahappy

| pendula a răspuns:

Dap. nu o iubeste insa primeste ce vrea de la ea. Stai linistita o sa ii iei locul.

| Bianca_2742 a răspuns:

Daca nu o iubeste de ce mai sta cu ea? de placere? nu cred. Daca iti place de el spune-i asta in fata si vezi cum reactioneaza si poate o paraseste.

| PoUfOuLeTe a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i ca ai vrea sa se desparta de tipa aia si sa stea cu tine. Dar vezi daca chiar nu o place pe tipa respectiva si te minte. Pune-l sa aleaga intre tine si tipa

| danyboy93 a răspuns:

Daca vrei ceva mai serios cu el atunci cel mai bine e sa ii da-i pace. Daca nu, atunci lasa-l usor sa-si dea seama ca iti place de el si cel mai probabil o va lasa pe prietena lui si va veni la tine.winking

| EdUaRdOo a răspuns:

Este o situatie foarte urata dar daca nu o iubeste de ce e cu ea? sa discute cu ea ca nu o iubeste si sa se desparta ca doi amici...totusi e urat

| diana_8094 a răspuns:

Dc trebuie sa-ti pese d ea? nci ea dk ar fi fost in locul tau nu ar fi avut batai d kp, sa fim d seriosi... baga-te p el ca nu ai nimic de pierdut, mai ales dk ti-a si spus ca nu o iubeste!winking bafta!

| Andreea1562 a răspuns:

Mai bine stai in banca ta pune-te tu in locul fetei respective daca dupa 2 luni cineva ti-ar sufla prietenul cum te-ai simti si nu o iubeste sa fim seriosi astea sunt minciuni rar baieti care recunosc ca iubesc cu adevarat o fata happy treaba ta ce faci dar gandest-te ca ce ii face ei iti poate face si tie dupa 2 lunihee hee