Placerea asta poate fi un capriciu la varsta ta nu isi dai seama de asta, faza e ca eu spun sa vezi ce anume isi place la el si daca il atragi fizic daca nu il atragi degeaba vb cu el b
Nu-i nevoie sa mentii tu o conversatie, baiatul daca te place, va face tot posibilul s ao mentina sau sa te invite undeva. Daca baiatul nu continua si evita sa te invite sa va vedeti, inseamna ca nu este interesat de tine.
ca atare, este bine sa iti muti interesul la altul, sau sa te retragi.
Nu mereu e asa sunt baieti care sunt timizi sa-i dezamagiti in dragoste sau nu vor resposabilitati pentru ca voi va visati mirese rapid
Nu ne visam rapid mirese, asta este in imaginatia ta.
Personal, mie nu mi-au placut niciodata barbatii fara caracter, tacuti, retarsi ori ascunsi, mi s-au parut ca ascund ceva rau si i-am evitat.
Daca cineva m-a placut, a facut un pas inainte si mi-a spus, ori mi-a dat a intelege. Cel care m-a placut si nu a facut nimic, a pierdut binenteles.
Nu-i nimic, invata si aia timizi ca dupa ce pierd in viata, trebuie sa-si ia inim a in dinti si sa iasa la lumina, cu o invitatie, un compliment ceva, pentru ca fata nu astepata o vesnicie si vine altul si i-o sufla.
Cei dezamagiti sa viseze a, tu nu ai de unde sa stii cum se viseaza toate eu spun ca unele de 16 ani se viseaza fovezi sunt destule pe TPU
Cand mai vorbesti cu el pe FB trimite-i o inimioara. Daca iti raspunde cu alta inimioara povesteste-i de grupul tau si ce faceti.
Intreaba-l de grupul lui. Dupa asta stabiliti in ce grup va intalniti.
Simplu si eficient
Bafta!
Multumesc frumos! Ideea cu inimioara e foarte buna dar problema e ca eu nu am vorbit niciodata cu el pe Facebook, nici in realitate nu prea vorbim cine stie ce.
Si ce te opreste sa incepi? Mergi in grupul lui si intra in vorba cu el.
Eu spun sa nu o iei pe ocolite. poate e timid baiatul si de aceea nu tine o conversatie prea mult
trimite-i un mesaj privat FB si spune-i ca iti place de el.in caz ca nu impartaseste sentimentele macar o sa stii si-o sa mergi inainte. bafta
Zambeste-i cand il vezi si probabil si el iti va raspunde cu zambet, intreaba-l cum ii merge la scoala, ce filme a mai vazut, ce a facut in vacanta chestii din astea si sigur gasiti voi ceva comun
incearca sa te apropii incet incet de el si cand el iti raspunde ca iese in oras sau ca merge pe afara, sa joace fotbal etc, spune-i ca ai vrea sa vii si tu si daca poate sa te ia si pe tine. asa intri in grupul lui de prieteni
daca mai ai nevoie de sfaturi contacteaza-ma
Bafta!
Daca nu ai vorbit niciodata cu el, si o sa incerci sa ii trimiti mesaj cu o inimioara cum a zis cineva in com de mai sus, o sa pari disperata, si o sa te ia la misto! Eu vorbesc din proprie experienta! Eu zic sa vorbesti mai bine cu el in realitate, si sa ii zici ce simti, atunci o sa fi mai sigura, daca el te place!
încearcă sa socializezi mai mult cu el antunci când ai ocazia.vb mai mult cu el timp de vreo lună sau poate chiar mai
Bananacantareata87 întreabă: