Incearca sa te prezinti singura dar sa para mai asa din greseala de ex impiedicate de el sau nu stiu fa sa nu para intentionat
Poti sa iti faci curaj si sa mergi la el doar nimeni nu iti face vreun rau. Nu e asa greu incepi ca si cum ai vrea sa fii amic cu el si cu vremea il intrebi subiecte de gagicareala ai sa vezi ca merge, si eu am invatat sa agat fete e usor nu e complicat deloc.
Nu vorbi cu nici o fata.Descurca-te singura.Cand il vezi intreaba de o anumita adresa,intreaba-l cat e ceasul, intreaba-l daca n-a vazut-o pe una din fetele care stii ca il cunosc...Fa ceva, nu o sa patesti nimic.Si,daca reusesti sa-l intrebi ceva,orice, sa o faci in asa fel incat sa para ca exact lucrul ala te interesa, nu el pe care doar...l-ai intrebat.Si,o sa va cunoasteti.Bine? Curaj si bafta! Pa, pa!
Si eu am fost in aceeasta situatie dar facem sport comun :d ( adica eu sunt in c si e este in a si facem sport ori u profa lu ori cu a mea ` ) ma rogg.intr-o ora la sport vorbea cu o prietena de-a mea si am intrat brusk peste ei ( fi curajoasa! - bine aveam banuieli ca ma plkk.- ) si m-am impretenit cu el... Si acum toti colegii spun ca ma place si, si prietenul lui cel mai bun asa zice.El nu neaga Deci. daca vezi ca iti trage ochiade nu astepta ca poate ti-l ia cineva Funda?