Normal el ar trebui sa o faca, pentru ca e baiat, dar daca astepti dupa un baiat, nu o s-o faca niciodata, pentru asteapta tot timpul ca o fata sa faca primul pas, asa ca, fal tu. bafta!
Pai nu stiu.dar daca zici ca te-a sarutat, si cred ca nu erati impreuna, potri sa-l intrebi ce se intampla intre voi
"Ce se intampla cu noi, ne comportam asa de ce?" si atunci o sa iti spuna el...ca te place, si tu la fel si o sa fiti impreuna. Sau este posibil, sa fiti deja impreuna si sa nu ti fi dat seama pentru ca nu te a intrebat si a lasat ca totul a vina de la sine. Intelegi? mi s-a intamplat si mie. M-a sarutat, si apoi ...tot asa. desi nu mi-a cerut prietenia am inteles ce vroia. Acum. faci cum crezi dar cred ca e mai bine sa-l intrebi asa" Ma gandeam. la noi, m-ai sarutat, acum ne tot "tachinam" vorbim stam impreuna, ce e de fapt intre noi? " apoi vedeti parerea mea, succes
Cred ca da, si intreaba-l dacau nu vrea sa fiti impreuna (sa iti zic ceva unu baieti cat bar ei de barbati nu-s asa tupeisti ca fetele)-asta ii secret nu mai zi la nimeni
Uite cum sta treaba, el a facut primul pas si acum asteapta sa vada daca ii raspunzi si tu la fel. Pai dupa ce te-a sarutat, e posibil sa-i fie frica ca tu nu-i impartasesti sentimentele, si acu asteapta sa vada, caci daca mai continua el, e posibil sa-l fi refuzat, deci acum asteapta sa-l saruti tu sa se convinga
Draga mea uite ce trebuie sa faci. Data viitore cand va intalniti nu trebuie sa ik saruti u fa-l pe el sa te sarute deci provoacal. PUpici pe obraz muscal de gat zi ca iti place parfumul lui. Faci orice insa nu il saruta. Nu trebuie decat sa il faci pe el sa te doreasca. Ascultama si ai sa vezi ca te va saruta el. Iar dup ce te saruta i zici ca iti place sa fi dominata si asa va intelege de ce nu il saeuti.