Vad ca majoritatea te-au sfatuit sa-i vorbesti si nu e un sfat bun!
Asteapta si pastreaza-ti secretul,si pe el ca prieten!
Daca-i spui,relatia voastra excelenta se va schimba intr-un fel de chin si posibil ca prietenia voastra frumoasa sa se sfarseasca.
E baiat,lasa-l pe el sa vorbeasca, nu e treaba unei fete sa se ofere, baietii care asteapta ca fata sa faca primul pas sunt niste lasi complexati si timizi care prefera sa mearga "la sigur" din prima, strica tot farmecul unei povesti reale!
Asa ca, stai cuminte si apreciaza ce ai!
E prea devreme!
Off topic:ai grija la teze si teste, am senzatia ca atunci cand esti emotionata uiti toata gramatica care te face eleva de 7-10!
Cu toata simpatia!
Daca te iubeste numai el stie.
fa primul pas, intreba-l ce simte si daca te vrea doar ca prietena
Mai asteapta pana cand el va deveni mare " fodbalist" ca doar nu "vroei" sa va "cermati " asa devreme!
Multumesc ca m-ai descris cu exceptia zodiei
Deci daca el nu a facut primul pas sigur se asteapta de la tine. Si din ce mi-ai povestit tu cred ca voi doi sunteti foarte apropiati! Deci nu ar fi o problema sa discutati deschis despre acest subiect!
Deci raspunsul la prima intrebare ar fi ca Tine la tine ca la o surioara, te iubeste intr-un mod prietenos, nu de relatie 2 fata niciodata nu trebuie sa faca primul pas! asta e o regula, sincer v-as spune sa nu fiti impreuna ca apoi daca va veti despartii nu o sa mai fiti nimica ramaneti doar prieteni Asta e parerea mea, cand iti gasesti cel mai bun prieten nu te indragostii de el ca doar de asta se numeste prieten
AndrewTate7789 întreabă: