| Tupeista00 a întrebat:

Imi placea de un baiat mai mare 18 ani eu am 15 jumate. Si avem o relatie cat se poate de bizara.
Il cunosc de mai mult timp.
E prieten bun cu un vecin de-al meu si stau des in scara deci inseamna ca il vad tot timpul.
Seara (singură acasă ) merg pana la magazin, doar ca sa trec pe langa el.
Cand ma intorceam m-am dus la el si l-am sarutat. El a fost surprins dar nu m-a respins.
Eu am vrut sa plec deoarece nu ii suportam pe restul baietilor care incepusera sa faca misto. El ma trage de mana si ma saruta. Atunci ma prefac ca il resping doar ca sa il fac sa vină dupa mine. Cand,am ajuns in fata usii m-a sarutat si a inceput sa ma mangaie. Apoi ajungem in sufragerie si devenim din ce in ce mai pasionali.
Usor am ajuns la sex. Ne-am distrat toata noaptea,dar dimineata mi-a făcut o poza in timp ce dormeam dezbracata (nu am aflat asta atunci). Pe la pranz a trebuit sa plece dar imi dadu-se nr. lui. Seara respectiva am vrut sa ies cu niste prietene si gasca de baieti era tot in scara. Ii intreb de el,ia ei imi raspund ca e dus la alta. Eu ma uit dezgustata de glumele lor pe care le fac zilnic dar vecinul meu imi arata o poza cu mine goala. Atunci eram nervoasa ca a facut asta. Il rog sa nu ii spuna ca mi-a aratat poza ca se v-a afla...(cunosc un lucru cu care nu sar mandrii).
Asa ca seara ma duc cu fetele in clubu. Dar seara urmatoare il sun si il chem pe la mine. El vine, ne distram mult si dimineata il trezesc sii il intreb daca nu cumva mai vrea inca odata. Fiind deacord ii zic ca ii fac o surpriza. Il leg de pat cy cucatuse. Eu diabolica fiind ma straduisem puti si am aflat niste chestii nu prea ok. Cand inca era legat de pat ii spun ca ar trebuii sa fie mai atent la ce face si cu cine se pune. Initial nu-sia dat seama dar am avut grija sa ii reinprospatez meoria. In momentul ala începe sa isi ceara scuze sa spuna ca ma iubeste dar nu s-a putut abtine,. Atunci ii spun ca e iertat si il sarut doar ca trebuie sa imi demonstreze ca ma iubeste.
Ce a facut el? Si-a tatuat numele meu pe brat peste o inimioara rosie.
Asta dupa o relatie de 2 saptamani. Tot nu imi vine sa cred dar e adevarat.
Si mi-a zis sa ii demostrez ca si eu il iubesc. Habar nu am cum sa fac asta. La tatuaj nici nu ma gandesc. Si nu am nici o idee despre ce as putea sa fac.
Cum sa ii demostrez ca il iubesc?

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Sa vedem poze, sau nu te credem!

| Doub a răspuns:

Stai, stai să-mi iau popcornu'.
Aşa sf, rar găseşti.

| Lawliet14 a răspuns:

Ce depravata... 15 ani si jumatate! Mai stiu eu un actor care si-a tatuat numele partenerei pe brat si a jurat iubire vesnica si s-au despartit.

| pufulescu a răspuns:

Usor necredibila povestea si tu foarte aventuroasa! Cum ramane faza cu poza care circula? Ar trebui sa te cam ingrijoreze... Poti sa bagi si tu de la capitolul diverse si sa ii spui ca cea mai mare dovada de iubire este ca uiti ce a facut! Nu te apuca sa iti faci si tu tatuaj ca la varsta asta nu o sa va tina iubirea.

| UzOm a răspuns:

Ai putea sa te lasi de fumat iarba.
Sau mai bine ti-ai vedea de adolescenta, si de scoala mai departe. Lasa dragostea pe mai tarziu.