| estelle03 a întrebat:

Imi placea de un coleg de clasa intr-un timp nu stiu ce am avut de mi s-a pus pata asa pe el.Era asa dragalas ma tinea de mana, ne tot jucam noi doi, imi plac gesturile astea micute si dragute infine.De curand am fost la o cabana cu clasa si acolo s-a intamplat ceva ce eu regret acum.M-a sarutat, ne-am sarutat pana cand am ajuns sa facem sex.(a venit de la sine). Acum regret si imi pare rau si ma simt cel mai ciudat si nu ma pot intelege de ce am facut asta.(pentru mine ii a doua oara cand fac "prosti"). Acum nu stiu il tot evit el mi-a zis ca nu ii capabil de o relatie dar nu a fost vorba de asa ceva ca nu imi doresc, cred..si ma simt naspa.nustiu ce sa fac.

Răspuns Câştigător
| Geniuss a răspuns:

Hopa cineva a avut parte de prima aventura :s nice felicitari incearca sa iti revii priveste prezentul lasa trecutul si pe data viitoare evita si contactele sexuale :p baftaa

6 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Ti-ai dorit o aventura, ai gasit-o!
Trebuiea sa fi mai cu capul pe umeri sa gandesti inainte, nu dupa!

| mona a răspuns:

Faptul e consumat si degeaba iti pare rau acum, lasa nu fi suparata...toti facem greseli apoi regratam

| Ioana2518 a răspuns:

Se mai intampla. Insa eu nu inteleg de ce spui ca regreti? Te intelegeam daca regretai ca ai patit ceva, sau ca doamne fereste ai ramas insarcinata.dar asa. FARA REGRETEEE!

| Emilian65 a răspuns:

Foarte rau ce ati facut.

| xIonutzu a răspuns:

Eee ala da baiat om curajos si tu i-ai facut placerea bv si oricum majoritatea relatilor se termina dupa sex asa ca... aia e altu iar sex si dupa iar altu si tot asa

| lucasina11 a răspuns:

Daca esti virgina nu esti sfanta... daca ai facut sex nu esti cu**a.Corect?