| Acadeeeaa a întrebat:

Imi placea mult mult un baiat si am inceput sa vorbim >8-, imi doream maxim sa ma intrebe daca vreau sa fiu cu el:X, si m-a intrebat.

Acum suntem impreuna de 6 zile, si sincer nu stiut, parca nu mai simt asa ca pana sa ma intrebe. Dar totusi daca-l vad cu alta fata sunt asa geloasastraight face!
Tin la el, imi place sa ma mandresc ca-s cu el:X, dar nu stiu.thinking
Ce parere aveti?

4 răspunsuri:
| mytzzy_8364 a răspuns:

Pai daca esti geloasa cand el sta in prezenta altei fete inseamna ca simti ceva pentru el si in momemntul asta nu esti sigura de sintementul tau pentru el dar e bine sa nu faci greseala sa te desparti pentru ca peste un timp o sa-ti dai seama ca l'ai iubit si il mai iubesti!happy

| FRE3wILL a răspuns:

Acorda-i timp.acum tu ti-ai satisfacut un capriciu, pentru tine e un trofeu, dar jocul nu s-a terminat aici...trebuie sa va descoperiti reciproc sa vedeti ce anume starneste atractia aia.dar amandoi trebuie sa stiti sa interpretati ce simtiti...cred ca inca esti prea tanara pentru o relatie in care sa simti cu adevarat ceva. Persoana iubita nu e un trofeu, ci un partener cu care sa castigati acel trofeu adevarat ce se numeste dragosteahappy

| Banannie a răspuns:

Buna intrebare. o sa o urmaresc pentru ca mi se intampla exact acelasi lucru, dar eu sunt cu el de ierihee hee

| Acadeeeaa explică:

Banannie, oricum nu trebuie sa renuntam la eibig grin. Ca poate doar e ceva de momentthinking