| pesubmasa a întrebat:

Imi placee mult de un baiat. E dragut si zice ca nu stiu ce ca ma uraste da ma cicaleste si. imi face mozol de fiecare data cand ma prindesad. da imi place si de un prieten de al lui care e dragut cu mine si, nu stiu. e altfel. voi ce credeti?/ plsss sfaturi. dau funda! promise!

Răspuns Câştigător
| ShakeIt a răspuns:

Nu cred ca aveti mai mult de 13 ani, este?laughing
Primul te place, e clar, dar e prea orgolios sa recunoasca ast sau ii e teama de un raspuns. Cat despre celalalt baiat, daca iti place mai mult si DACA si lui ii place de tine, daca iti arata asta ( se uita insistent, te cicale, se comporta ciudat in preajma ta, etc.), atunci stai cu el happy, arata`i ca e reciproc. Baga-te in vorba cu el, fii amuzanta, energica, zambeste tot timul, ia`l asa in joaca in brate, tot in joaca fa-l sa te ia in brate laughing. Si pana la urma vezi ce iese.
Funda?
funda?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sa moara veta! ai mai mult de 13 ani? ba frate toata lumea se mozoleste nene dar sunt unele care vrea cu doi, nu te supara dar la virsta ta ar trebui sa te intereseze altceva

| Crisu a răspuns:

Sfaturi pentru ce? Ce credem despre ce? Despre faptul ca placi doi baieti? Hotaraste-te pe care il placi si dupa aceea vorbeste cu el. happy
xoxo

| Kqzu97 a răspuns:

rolling on the floorn`am inteles nimic

| Ella_4255 a răspuns:

Astia au dreptatate sincer acum ai mai mult de 13 anisori? rolling on the floor in fine eu personal las alege pe prietenul lui dar fii sigura ca te place ca sa nu fii ranita. mult noroc. papa

| myky_8816 a răspuns:

"imi face mozol"laughing ce exprimarelaughing
cati ani ai?