| bebe_4010 a întrebat:

Imi poate spune cineva daca e bine sa ma dezvirginez la 11 ani?batting eyelashes...va rog vreau sa stiu dau fundita:-P

30 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cine te prostește?
La 11 ani nici să visezi la așa ceva nu ai voie dar să mai ai și viață sexuală!
Lasă această poveste după 18-20 de ani, acum mergi la școală și nu mai asculta în gura bărbaților.
Pa, pa.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

La 11 ani? Fata, deja ti-a trecut vremea...trebuia sa o faci de la 5 ani!hee hee

Vezi-ti de gris, ca se raceste!

| ascovit a răspuns:

Nu. Iti dau ceva mai bun de facut. Informeaza-te despre riscuri la sex, dspre mii de lucruri, macar pana l 18 anibatting eyelashes. Fa-ne sa fim madri de ine si sa nu faci pasul acesta prea devreme pentru. ca vei regreta. Informeaza-te inainte, si rabda pana la cel putin 18 ani, sa nu ai parte de "lucruri nedorite".

| Castiel a răspuns:

Hahahahaahaha moooorrolling on the floor pur si simplu m-a luat rasu!laughing))) cata prostie in Romania!rolling on the floor)) eu pana la 15 ani ma durea in cot de sex si curvasaraie cu fetelerolling on the floor tu la 11 ani deja vrei sa te **** mama!

| katy a răspuns:

Ce stii tu de sex la 11 ani? normal e ca foarte devreme esti un copil.asteapta ca ai tot timpul din lume sa ajungi sa faci sex nu te grabi ca ai sa-ti strici copilaria jucandu-te cu focul

| Foca a răspuns:

Sami bag pl la varsta asta nu stiam altceva decat desene si un pic de scoala laughing si astia diin ziua de azi vor sa se **** sa intre in cartea recordurilor. Ce aveti ma? v-ati tampit? La cap? Doamne iarta-ma. Inteleg ca netu e plin de filme xxx sau altceva de genu dar macar uitati-va si nu incercati mult prea tineriwinking ASA ca revenind la in trebareza ta.NU... Esti -Prea mica pentru asa ceva- Am avut o prietena care la 19 ani era virgina si tu vrei sa te dezvirginezi la 11 ani laughing)) Treaba Ta laughing

| blaxy a răspuns:

big grin offfffffffff copiilor big grinbig grin la virsta asta trebuie sa va uitati la desene animate big grin da sa nu va ginditi la sex...pffffffff la 11 ani auleu unde sse duce lumea azi...

| Johnny_3797 a răspuns:

NU este o prostie mare.Inca esti prea mica.Sa fost la vreo 16-17 dar asa nu te sfatui ca pe urma ve avea probleme.Cel mai bine sa rabzi ca apoi nu vei jali pentru ceea ce ai facut.Asa ca mai bine rabda ca la tine viata abia se incepe si totul e inainte happy

| PussicatDolls a răspuns:

OMG!
Draga nici sa nu te gandesti la o asemenea prostie.Ai 11 ani.Gandeste-te! Ia o foaie si un pix si calculeaza sa vezi cati ani mai ai de trait.Iti zic eu cam 80(sa de Domnu` sa ai mai multi).Si o sa te saturi de contacte sexuale.Acum concentreaza`te pe scoala, pe diferite activitati.happyIti dau un sfat prietenesc:Nu e la moda dezvirginizat.Gandeste-te la faza aia "Nu te grabi la maritat ca frunza la scuturat/Ca frunza mai rasare odata, dar tu nu mai ramai fata/big grinbig grin
Succes! Ai grija de tine!

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

La varsta ta ar trebui sa te joci cu papusile

| Bog15 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuu, esti muuuuuuuuuuuuuuuuuuult prea mica, si faptul ca la 11 ani pui intrebarea asta e o problema

| IngridGenDăăăă a răspuns:

NU! Clar in niciun caz! Eu am 16 si am facut-o...dar tu? 11?! Doamne, unde o sa ajunga lumea?

| DorelSudoru a răspuns:

Deci toti ti-au zis ca nu ei bine eu zic ca da dar daca o faci fa-o calumealaughingrolling on the floorGlumeam in ce clasa esti virginulelaughingdeci:
1big grinaca esti baiat pe cine vrei sa fu*i, un caine?
2big grinaca esti fata ce dracu ia matura in mana si dai drumulaughing
Vedeti voi fiecare face ce vrea cu viata lui(chiar daca e bine sau nu), fiecare avem dreptul de a alege de asta am dat raspunsul asta.

| FïяŠtℓovε a răspuns:

11 ani? sa moara masarolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor frateeee nici ciclu nu ti-a venit :O:O:O:Orolling on the floorrolling on the floor fatalaughing uite sa nu fiu realaughingdesii am ras blushing nu nu este bine pentru ca tu nu esti dezvoltata cred ca nici sanii nu ti'au crescut sa fim seriosi ciclu nici nu mai zic...se poate sa iti fi venit dar nu este indicatstraight face asteapta si u macar inca 3 ani-4 anistraight face plus ca pers cu care vei face fii sigura ca nu ramane cu tine si se va folosii...vei ramane sg cu traumestraight facefa-o! e corpul taustraight face dar ne vei da dreptate sg:-s succes:*laughinglaughing

| alexandru04 a răspuns:

Ii binelaughing
fa si un copil pe la 13 anilaughingrolling on the floor))
morrrr""laughingce oameni.

| ella_6166 a răspuns:

Nu este bine sa te dezvirginezi de la 11 ani pentru ca nu esti pregatita atat fizic cat si psihic este o varsta prea fragila si daca o sa o faci sigur vei regreta mai tarziu mai asteapta cativa ani si pourma poti sa o faci nu o sa te opreasca nimeni big grin

| Ella_6945 a răspuns:

God,esti mult prea mic/a.Ai destul timp... bucura'te de copilarie...

| Sw33ty_9502 a răspuns:

Si eu am 11 si NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Nu te lua dupa colegi daca ei zic ca e bine ca nu e deloc! Mai asteapta minim 5 ani...Esti prea mic/a

| caius a răspuns:

Raspunsul e simplu NU, NU E BINE AI 11 ANI. Doamne ce naiba a intrat in copiii din ziua de azi, actul sexual la o varsta atat de mica poate sa-ti impiedice dezvoltarea.

| EuAli a răspuns:

Doamne,cum te poti gandi la asa ceva? NU e bine, fato! Esti nebuna? Romania asta s-a tampit de la filmele XXX, ca copii fac sex de la 13-14 ani, doamne fereste!

| Dooolce a răspuns:

Nu in nici un caz nu este bine pentru ca mai tarziu tie o sa iti afecteze si vei mai dori sa fi virgina si nu ai sa mai poti...asa ca te sfatui sa nu faci aceasta greseala.te-am pupat

| śŇŇŇiKeŘś a răspuns:

Hai...control+alt+delete si la culcare ca esti prea mica!

| Cosma16 a răspuns:

Doamneee:O:O:Oce intrebare? Ai o viata frumoasa de trait! O sa ai timp si o sa te saturi de sex.Esti inca mica/mic

| eu_5690 a răspuns:

In nici un caz!

| Spoorky a răspuns:

Eu am mam dezvirginat facand sex la 14 ani acum am 16 si regret ziua cand am facut-o la 14 ani Sfatu meu e sa nu o faci

| Aarch a răspuns:

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Doamne fereşte! Cum să te dezvirginezi la 11 ani măi fată?
Doar pentru că sunt c*rve care fac sex de la 7 ani nu înseamnă că trebuie să fii şi tu la fel. Cel mai bine e să faci dragoste, nu să faci sex. Adică să faci pasul ăsta cu cineva pe care îl iubeşti, şi care te iubeşte. Şi nu cred că poate fi vorba de iubire la 11 ani. Stai liniştită, mai creşti şi analizează puţin situaţia. Dacă îţi pierzi virginitatea de la vârsta asta, mai târziu îţi va părea rau.

| Many_9135 a răspuns:

Esti cu capu frateeeeeee. straight face

| tbx_2250 a răspuns:

Da.eu la 12 mi-am inceput viata sexuala si nu regret ...esti fata? si iti dau un sfat partenerul sa aiba experienta

| catamora a răspuns:

Na trebuie sa mai cresti macar 3 ani si dupa aceea ai timp sa tot faci sex nu incepe de la varta de 11... gandeste-te u nu itrba pe alti!

| DouApunCteIcSBuahh a răspuns:

Off. doamne :Olaughing)... ce aveti in cap la 11 anii no talking laughing. nici ciclu nu ti'a venit si tu vrei sa te dezvirginezii rolling on the floor? aia e laughing. cine ti'a bagat prostia asta in cap e un om cuu un creier de 2 bani oh go on