Bună.
La 4 luni nu se mai bagă nimeni, este deja o faptă penală dacă intervine în evoluția sarcinii.
Copilul deja a mișcat.
Nu ai altă posibilitate, trebuie să-l aduci pe lume, el nu are nicio vină.
Pa, pa.
Scuza-mă ca te intreb, dar până acum ce ai păzit? văd ca ai totuși 19 ani .....deci ar trebui să ai ceva in capul ăla! Nu iți mai face nici un dr. intrerupere de sarcină in 4 luni! Aleluia! pregătește-te să devi mama, e un lucru minunat!
Nu si atunci cand nu ti-l doresti, dar ce sa faci cu copii inconstienti, pardon cu majori...
Imi pare rau pentru ceea ce ti se intampla. Mereu ma pun in locul vostru fetelor si ma ia cu groaza. Insa subscriu la cele spuse de cei de mai sus si te intreb... cum ai putut sta pana acum? Chiar si mai tarziu sa fi aflat sau sa fi simtit ai fost nehotarata?! Daca da, inseamna ca exista o dorinta a ta in a-l naste si atunci singura solutie ar ramane sa te axezi pe ea si sa-l nasti din toata inima. Nu uita, poate copilul tau va ajunge un geniu, un presedinte, poate va fi un om important in randul oamenilor de aceea dreptul sa se nasca ii apartine. Nu ucide, te va pandi pacatul toata viata. Vei fi o mama buna, tanara dar totusi cu o varsta OK.
Multa sanatate si putere iti doresc... Iar data viitoare sa stii cu cine o faci si, sa iei si anticonceptionale pentru orice siguranta.
Cum ai putea sa faci asa ceva?:O3
Are si el o inima ca si tine...
Cum sa-l omori?
Din cate stiu nu mai merge sa faci avort la 4 luni ..pt ca risti prea mt pentru corpul tau dar incerca poate o sa reusesti.
Toti ce s-a spus este adevarat, nimeni nu va mai incerca, deoarece potrivit legislatiei in vigoare, mai exact a Codului Penal, intreruperile de sarcina se pot efectua doar daca fatul are sub 14 saptamani. in cazul in care fatul are mai mult de 14 saptamani, intreruperea de sarcina se face doar in cazul in care este vorba de incest sau viol si nu pune in pericol sanatatea mamei.
Cati ani ai?
Te poti duce la spitalul mare, sau la " cu plata " lasa-mi id-ul tau si mai vorbim.
LisaJulie întreabă:
Toma_Ciprian_1981 întreabă:
anonim_4396 întreabă: