| Antoci_Lucian_1987 a întrebat:

Imi poate spune si mie cineva de ce toate fetele se uita doar la baietii cu bani

Răspuns Câştigător
| Mann02 a răspuns:

Asta e firea umana... si da-i te rog funda celui de mai sus happy

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| bbubby a răspuns:

Foarte simplu! din necesitatelaughing. eu sincer cred ca orice fata se gandeste la partea financiara nu din snobism ci pur si simplu reprezinta un mod de a arata ca o iubesti. ea se uita in jur vede ca prietena ei a primit un cadou mai frumos. inseamna ca pe ea nu o iubeste asa mult iubitul respectiv. asta e psihologia femeii ce vrei acum? nimeni nu a zis ca e ieftin sa ai o iubita. este normal in lumea in care am ajuns sa traim cand vezi la tv una ca bianca dragusanu sau cruduta... sa fim seriosi. acest caz e numai la femei cat si la barbati. ca sa iti raspund mai precis la intrebare: femeile vor barbati cu bani pentru a se simti apreciate ( cadourile scumpe le fac sa se simta valoroase) ori pentru a se lauda in fata prietenelor ori pentru a trai bine... sunt multe motive care nu reprezinta de fapt decat adaptarea femeii la mahalaua creata de barbatihappy

| PinkTerror a răspuns (pentru bbubby):

I love you.

No homo.

| Cosmotel a răspuns:

Poate ca tintesti prea sus. just sayin`

| Denisadeny1 a răspuns:

Eu zic ca nu toate fetele sunt asa.

| Dany_Daniel_1998 a răspuns:

Simplu.aia le pot oferi mai mult dcat le ofera aia saraci.ai uiat sa mentionezi nu chiar toate fetele alea care poate chiar nu le intereseaza bani(rar).

| meinefritz a răspuns:

Imi poate spune si mie cineva cum dracu sa intrebi asa ceva la 25 de ani?

| Skizza14 a răspuns:

Draga baiete..nu este adevarat.NU toate fetele se uita la baietii cu bani.DE exemplu si mie imi place mult mult de un baiat si situata financiara nu e chiar wow.Deci,poate unele fete ii plac mai mult deoarece Au bani si le pot compara si lor cate ceva

| Antoci_Lucian_1987 explică:

Si la ce e de folos toate astea daca nu e fericire

Întrebări similare