Foarte simplu! din necesitate. eu sincer cred ca orice fata se gandeste la partea financiara nu din snobism ci pur si simplu reprezinta un mod de a arata ca o iubesti. ea se uita in jur vede ca prietena ei a primit un cadou mai frumos. inseamna ca pe ea nu o iubeste asa mult iubitul respectiv. asta e psihologia femeii ce vrei acum? nimeni nu a zis ca e ieftin sa ai o iubita. este normal in lumea in care am ajuns sa traim cand vezi la tv una ca bianca dragusanu sau cruduta... sa fim seriosi. acest caz e numai la femei cat si la barbati. ca sa iti raspund mai precis la intrebare: femeile vor barbati cu bani pentru a se simti apreciate ( cadourile scumpe le fac sa se simta valoroase) ori pentru a se lauda in fata prietenelor ori pentru a trai bine... sunt multe motive care nu reprezinta de fapt decat adaptarea femeii la mahalaua creata de barbati
Simplu.aia le pot oferi mai mult dcat le ofera aia saraci.ai uiat sa mentionezi nu chiar toate fetele alea care poate chiar nu le intereseaza bani(rar).
Draga baiete..nu este adevarat.NU toate fetele se uita la baietii cu bani.DE exemplu si mie imi place mult mult de un baiat si situata financiara nu e chiar wow.Deci,poate unele fete ii plac mai mult deoarece Au bani si le pot compara si lor cate ceva