Stiintific barbatul penetreaza vaginul femei si asta causeaza ejacularea in vagin care va cauza un copil, ca si maimultele bonobo oamenii fac sex anal,oral ba chiar se saruta fata in fata singurele mamifere care fac asta
da vaginul trebuie sa fie umed ca sa poate penetra dar asta se intampla cand te saruti cu el,preludiu, sex oral tie, pai vezi perzevativul pe penis, nu e nici o diferenta fizica e acelasi lucru diferenta e de natura pshiologica una e sa faci dragoste cu cineva care il iubesti, cunosti alta cu un strain, toate trec un experiment, test in fabrica sa stii ca doar 48 de ore esti la ovulatie in rest nu poti face copii pentru ca nu ai ovul, alte intrebari mai ai?
Nu trebuie sa fii o romantica pentru a sti sa faci sex si nici nu trebuie neaparat sa seduci un baiat in acest scop. Sint sigur ca dai ai o anumita varsta propice sexului si rogi un baiat, acesta va sti sa-ti indeplineasca mofturile sexuale. Nu-i mare branza sa devii femeie!
Cati ani ai, in primul rand? Daca ai sub 17-18 ani, te sfatuiesc sa mai astepti. Am impresia ca nu esti foarte informata si nici pregatita. Sexul nu e o joaca. Dupa ce-o sa devii femeie, o sa vezi ca nu-i totul roz. Va trebui sa te duci regulat la ginecolog si te vei confrunta cu anumite afectiuni la care o virgina nu este expusa. Nu mai vorbesc de riscul ca prezervativul sa se rupa sau sa alunece (pe care trebuie sa-l iei in considerare, ca sa nu patesti ca alte fete de pe acest forum).
Exact asta voiam sa intreb si eu! Varsta de incepere a vietii sexuale este foarte importanta, si am impresia ca domnisoara n-a atins-o inca.
Deci probabil ai sub 13, o sa te vad urmatoarea zi cu o intrebare : " Ce fac daca am ramas insarcinata? " Nu faci sex, sexul este pentru NECREDINCIOSI / PACATOSI, se face dupa casatorie, asa e scris
Daca ai o relatie stabila, nu cauta sa studiezi cum se face, lasa-te dusa de val. Daca el este cel care te atrage si esti sigura ca asta vrei, el va sti sa te ajute sa descoperi "capitolul" asta al vietii. Numai practic vei intelege.
Diferenta dintre daragoste si sex: dragoste faci cu iubitul tau, puneti pasiune, sentimente, dorinta de daruire, placere. Sex faci cu oricine, insa mecanic, fara cele de mai sus, ca animalele.
O sa vezi cand pune prezervativul, pentru ca el se pune fix cand "intra in actiune".
Alege cu incredere Durex Jeans, Classic sau Ultra thin. Sunt mai subtiri, mai delicate.
Enjoy!
Sunt o gramada de tipuri de prezervative..de la cele cu arome la cele simple..pai daca vezi ca desface prezervativul atunci are Cand faci dragoste inseamna ca pui pasiune..nu e un simplu act sexual.iar sexul poti sa il faci cu orice boschetar de pe strada."este pur si simplu sex" adica nu simti nimic pentru persoana respectiva
In primul rand trebuie sa fii imracata la exterior cu o rochie cu dantela si la interior cu nimic nici cu chiloti