Dintr-o prostie, pe site-ul ăsta.
Povestea a început cu un Friend Request.
Apoi au urmat lungi conversaţii.
Până când am decis de comun acord să ne vedem.La prima întâlnire, am ezitat, nu am ajuns.La a doua întâlnire, ne-am văzut, ne-am plăcut (ce rămâne de făcut) şi am rămas împreună...
End of Story.Nu cred să conteze prea mult detaliile.
Dupa experienta mea cred tot mai mult in destin..era ultima mea saptamana la locul de munca in satu mare ( urma sa ma mut cu serviciul la Oradea) si cand credeam ca nimic nu se mai poate intampla sa imi strice gandurile..am vazut-o lucrand la placintaria unde serveam eu cafeaua dimineata..prima data mi s-a parut draguta foc dar nu am indraznit sa intru in discutie cu ea.a doua oara cand am vazut-o am intrat in vorba cu ea si am aflat ca e studenta la Oradea.iar a treia intalnire a confirmat faptul ca suntem atrasi unul de celalalt.
Prin chat pe facebook, mai exact la jocul Zinga Poker.Am mai scris despre asta.Pe chat la jocuri poti vedea cine si ce suflet are.Cum sa spun,dupa paravanul ecranului mai toti scriu cum vrea,dupa scris si ce scrie,poti cunoaste o persoana fara sa iti sara in ochi mai intai fundul,formele in general. Dupa ce am vazut-o real,nu a fost cum ma asteptam,ma refer la forme, dar eram indragostit de ce am gasit deja in ea, daca ma intelegi. Cand cunosti o persoana vizual, cu forme frumoase, mai intai judeca cocoselul si apoi capul.
In primul rand nu e tocmai partener, sa zicem doar ca exista atractie de ambele parti
in al doilea, l-am cunoscut pe un joc online. patetic, stiu. asta a fost cam acum un an. am inceput sa vorbim mult, la telefon, apoi ne-am intalnit in real, etc etc si acum iesim destul de des. ideea e ca e persoana perfecta pentru mine, gandim la fel(uu, ce profund a sunat asta), avem gusturi foarte asemanatoare, e persoana cu care pot vorbi absolut orice, de la sex pana la muzica, religie sau arta
da, cam atat
Ne-am cunoscut printr-un prieten comun. Prima data cand ne-am vazut eram la patinoar, eu stateam pe banca si plangeam dupa un tip. Toti se rugau de mine sa ma opresc si nimeni nu putea sa ma linisteasca.
Pana a aparut el, m-a luat de mana si mi-a zis "Hai sa ne plimbam, nu fii proasta sa plangi"
Si ne-am dus pe gheata, m-a oprit si m-a pupat. De atunci de 7 luni e in sufletul meu :3
AndreiRadu5557 întreabă: