A fost o lupta crancena corp la corp, forte puternice necunoscute sau dezlantuit si patul trosnea din toate incheieturile, pamantul duduia, casa se cutremura, pereti sau crapat, cosul a cazut si un sfert din tigle. Apoi s-a lasat linistea, o lupta fara invins si invingator doar pagube materiale, a fost cutremurul.
Ce dracu zici tu mah... povesteti twilight breaking dawn?
Bai minorule, vezi ca ai nimerit la sex mai inainte pe dreapta sunt "Copii spun lucruri trasnite ".
Maxim ))
Prima noapte ar trebui să fie specială, acum fiecare a avut o primă noapte fie specială fie un coșmar. Eu am să-ți zic de prima noapte cu actuala prietenă, care acum 2 ani când a avut loc această "noapte" ea era virgină. Prima noapte de dragoste, a constat în ieșire afară, o ieșire mai specială, cină romantică, plimbări și așa mai departe. Locul l-am aranjat într-un stil romantic, lumânărele, muzică în surdină, șampanie, ciocolată. Am avut cel mai lung preludiul în ziua aceea, cu săruturi, mângâieli, excitarea a fost maximă, în așa fel încât am făcut-o pe actuala prietenă să uite că este prima dată pentru ea, și a uitat de durere, de faptul că este virgină. Am început încet, cu săruturi penetrarea, totul a mers, ca uns! Durere nu a fost pentru ea, a fost numai plăcere s-a simțit bine. În noaptea aia am făcut dragoste de la ora 1 până la 9 dimineața, în total au fost 6 numere. Totul a fost frumos, plăcut, și interesant.
De neuitat, a fost un moment foarte frumos, neasteptat chiar..totul a decurs de la sine..ne-am simtit foarte bine si este adevarata zicala."Prima dragoste nu se uita niciodata"
Prima moapte de dragoste a fost de neuitat fara durere doar placere s-a purta foarte frumos cu mine precum cu o pana...a fost perfect, romantic si incitant
anonim_4396 întreabă: