Da incearca sa suni de pe alt telefon pe acel nr[numarul tau d telefon]sau daca nu du-te si tu la fata aia i intreab-o daca l-a vazut [inceraca sa aflii cat mai multe]sau poate l-ai pus in alta parte incearca sa mai cauti
In momentul asta ma uit in globul de cristal.
asa. cel mai bine cred ca ar fi daca ai vorbi cu acea fata si ai intreba-o daca l-a vazut. poate iti vei da seama daca l-a luat ea sau nu(ai grija sa nu o jignesti)
daca u crezi ca nu ea a fost cea care l-a luat ar trebui sa continui cautarile
asta e ceea ce imi spune globul momentan
In primul rand noi nu suntem detectivi dau clarvazatori. ca sa iti zicem tie daca o sa iti mai gasesti telefonul.
in al doilea rand. intrebarea asta nu cred ca este legata de dragoste si sex asta daca nu cineva din persoanele implicate in ceea ce ai povestit tu, a bagat telefonul in fund sau alt loc.
si acum sfatul
daca esti pe abonament suna repede la Vodafone/Orange/cosmote. (pe ce esti tu) si anunta asta pentru ca o sa ai o factura foarte draguta si usturaroare ca e posibil ca cel care ti l-a furat sa vorbeasca continuu la el. (cand vei suna acestia iti vor bloca abonamentul ).
cu placere. bafta! :*
Ba frate, de ce pnm tot comentati cu sictir! Gen: Ma uit in globu de cristal ba frate, TPU este pentru ajutor ca de aia se numeste toti pentru unul, nu sa va bateti joc de intrebari!
Fugi repede la OTV ca erau niște clarvăzători pe acolo, dacă au plecat înseamnă ca l-au găsit ei primi și atunci nu mai are rost sa il cauți, probabil e la Elodia deja. acum serios vorbind intreab-o pe fata care a fost dacă te poate ajuta sa îl cauți și vezi din comportamentul ei dacă l-a luat ea sau nu, eventual insista sa o întrebi ei pe ea dacă l-a văzut dar fără sa o jignești, nu ai de unde sa ști dacă l-a luat ea sau bunicii l-au pus cine știe unde
AndreeaI012452 întreabă: