Nu cred ca avea noi de unde sa stim lucrul acesta, am putea doar presupune. te-a dezvirginat daca ti-a rupt himenul si ti-a curs sange. bineinteles asta nu e valabil in toate cazurile. depinde si de himenul tau, si de cat a insistat el. din cate ai spus tind sa cred ca nu te-a dezvirginat, dar nu pot fi sigura.
Nu a bagat mult din ea, a apasat putin dar nu am putut continua ca m-a durut si l-am impins. Si apoi a bagat doar capu si a facut asa. Mai sunt virgina? Nu am simtit sa mi se rupa ceva, se simte cand te dezvirginezi? Eu am simtit doar ca a impins dar nu l-am lasat ca putin a durut.
Da, te-a dezvirginat, nu mai esti virgina. Durerea a fost la ruperea himenului, oricum pana ai simtit-o si l-ai impins, himenul se rupsese deja. daca a bagat penisul chiar si cativa milimetri e aboslut suficient pentru a depasi himenul.
Nu mai esti virgina!~imediat ce ai simtit durerea trebuia sa-ti dai seama! asemenea jocuri au un risc! tu ti l-ai asumat deja! deci nu mai esti! daca vrei a te convingi si tu de spusele mele mergi la un medic ginecolog sau daca nu metoda clasica uita-te singura cu oglinda!
Eu stiam ca himenul e situat la 4-5 cm de vulva! In fine...
Oricum nu ai mai putea fi numita virgina din moment ce a existat o penetrare cat de mica!
Bună.
O deflorare incompletă.
Numai un consult ginecologic poate confirma sau infirma.
Pa, pa.
Revin si spun ca am gresit la faza cu 4-5 cm (asa cum stiam eu) si se pare ca himenul este situat la intrarea vaginului, deci nu mai esti virgina sigur
Virgina nu mai esti ca ti'o bagat'o
poate nu ti s'o fi rupt himenu dar asta nu inseamna ca mai esti virgina
Cum pot verifica eu singura acasa daca mai sunt sau nu virgina? Cum adica cu oglinda? Imi explicati va rog.
00Andreea008 întreabă: