Pt ce judecati copila asta?
A pus o intrebare pentru a fi ajutata, nu pentru a fi judecata.
Iar cei care sunteti fara pacat aruncati primii cu piatra, desi in cazul ala ati sta toti in banca voastra.
Invatati ceva in viata asta... un lucru primordial pentru a putea trai frumos : NU mai judecati oamenii!
Draga mea, cred ca, cel mai indicat in cazul tau, esti un avort.
Avand in vedere varsta ta, si relatia lipsita de stabilitate pe care o ai cu tatal copilului, cel mai recomandat este un avort.
Riscuri sa nu mai ai copii sunt, dar mici.
Deoarece nu mai suntem pe vremea lui Ceausescu unde avortul il faceau persoane neautorizate.
Nu va aparea la tv stati linistiti.
Eu in liceu am avut o colega care a facut avort la 15 ani. Pt ea a semnat mama unei alte colege, pentru ca fetele erau prietene bune.
Apoi in clasa a 12ºa a ramas iar gravida si de data asta lºa facut.
Acum are un baietel de 4 ani!
Deci nu mai speriati fata!
Beah, voi imi stricati somnul chiar inainte sa ma culc! De acum nici nu mai intru noaptea pe TPU!
Ti-a placut ma? Ti-a placut? Te-ai gandit si la consecinte? Acum suporta!
De unde esti?
Stai linistita.Se fac chiuretaje de la 14 ani in sus, fara acordul parintilor si costa in functie de clinica si de varsta sarcini si de care chiuretaj faci:medicamentos sau chirurgical.Bafta.
Cei care nu se uita in ograda lor intra pe TPU si judeca pe altii in loc sa ii ajute cu un sfat prietenesc...De aceea a ajuns tara si lumea asta asa.toti plini de ura, nimeni nu mai ajuta pe nimeni, toti se dusmanesc si imprastie venin.
Putin in ziua de azi fac asa ceva si daca fac sigur apari la tv pentru publicitate
Doamne fereste nene. inloc sa iti vezi de scoala tu te culci cu un idiot care acum nici nu il intereseaza. si in plus sa te dezvirginezi de la varsta asta! omg.
In primul rand doctorii din ziua de azi nu se risca sa faca avort minorelor fara acordul parintilor! de ce? pentru ca 1 doctor nu-si risca paine pentru 2-3-4-5 milioane pentru ca pot aparea complicatii care pot duce la moarte si atunci doctoru e de vina. sunt cazuri de genu.
Tie chiar nu-ti pasa de viata si de sanatatea ta?! sfatul meu prietenesc este sa vorbesti cu mama ta, vorba lui gabi poate iti vei lua o bataitza pe care o meriti, insa doar ea te poate ajuta.cazurile acestea sunt foarte mediatizate in ultima vreme si medicii nu se mai risca sa faca asa ceva, asa ca daca tu ai hotarat sa nu-l pastrezi, ia-o pe mami de manutza si mergeti impreuna la un ginecolog, nu astepta prea mult ca si avortul asta are un tremen, max 3 luni, poate 4 insa e putin cam mult si e periculos.bafta si poate asta sa-ti fie invatatura de minte pe viitor.Foloseste PREZERVATIVUL.
Bai oamenilor, incetati sa mai dati rasp idioate...ma scuze acum dar chiar nu ma pot abtine! ce sa faca fata asta cu un copil la 15 ani?!?!?! da, exista! exista pana si doctori care fac chiuretaje la 6 luni d sarcinanu fac minorelor?! mai informeaza'te sh u inainte sa dai un sfat unor persoane care poate chiar au nevoie de el! nu v'a intrebat nimeni daca e bine sau nu, e clar ca ea stie ce are de facut! rasp pentru tine:da, exista.depinde de unde esti, dar chiar si asa sigur gasesti un doctor care sa te ajute! take care:*
Salut. Daca esti pana in 5 saptamani exista un tratament cu niste pastile care intrerup sarcina si induc avortul, fara dureri prea mari si fara complicatii. In 36 de ore se termina tot iar in 48 poti sa iesi la o plimbare linistita. Cred totusi ca-ti trebuie acordul unui parinte daca ai sub 18 ani. Oricum e o solutie mult mai buna decat avortul normal care produce rani. Eu cu prietena mea am fost nevoiti sa facem asta din pacate si d. p. d. v. al tratamentului a fost foarte bine. Ba acum chiar are ciclul mult mai regulat decat inainte. Cred totusi ca o discutie cu mama ta ar fi foarte buna, indiferent de reactia pe care o va avea. Poate se supara dar o sa te ajute sa faci cea mai buna alegere, esti totusi copilul ei sicred ca iti vrea binele. Trebuie sa te gandesti totusi ca ai 15 ani... asta nu e varsta de facut copii. Fa-l cand ti-l doresti si cand poti sa-i oferi un viitor si o educatie. Informatii despre tratament gasesti pe http://www.mifegyne.ro/. Daca ai pana in 5-6 saptamani grapeste-te, pentru ca dupa mi se pare ca nu se mai poate pentru ca sarcina e prea dezvoltata. Gandeste-te bine, vorbeste cu mama ta si ia cea mai buna alegere. Sper sa-ti fie bine.
Imi pare f.rau pentru tinete inteleg perfect, dar crede-ma ca mai tarziu o sa iti para rau dk avortezi, mai bine ar fi sa lasi treburile asa cum sunt, vorbeste cu ai tai, asta e, n-o sa te omoare. te rog sa te gandesti bine...si nu baga in seama lumea care vb aiurea, pn nu treci prin asa ceva nu stii, si se poate intampla la oricine
Salut. Daca esti pana in 5 saptamani exista un tratament cu niste pastile care intrerup sarcina si induc avortul, fara dureri prea mari si fara complicatii. In 36 de ore se termina tot iar in 48 poti sa iesi la o plimbare linistita. Cred totusi ca-ti trebuie acordul unui parinte daca ai sub 18 ani. Oricum e o solutie mult mai buna decat avortul normal care produce rani. Eu cu prietena mea am fost nevoiti sa facem asta din pacate si d.p.d.v. al tratamentului a fost foarte bine. Ba acum chiar are ciclul mult mai regulat decat inainte. Cred totusi ca o discutie cu mama ta ar fi foarte buna, indiferent de reactia pe care o va avea. Poate se supara dar o sa te ajute sa faci cea mai buna alegere, esti totusi copilul ei sicred ca iti vrea binele. Trebuie sa te gandesti totusi ca ai 15 ani... asta nu e varsta de facut copii. Fa-l cand ti-l doresti si cand poti sa-i oferi un viitor si o educatie. Informatii despre tratament gasesti pe http://www.mifegyne.ro/. Daca ai pana in 5-6 saptamani grapeste-te, pentru ca dupa mi se pare ca nu se mai poate pentru ca sarcina e prea dezvoltata. Gandeste-te bine, vorbeste cu mama ta si ia cea mai buna alegere. Sper sa-ti fie bine.