Incearca Yasmin.Prietena mea foloseste de 3 ani si nu are probleme cu ingrasatul sau altceva. Dar sa stii ca depinde si de organismul fiecaruia.Atentie mare.
Pai prezervativul este un anticonceptional destul de bun si nu trebuie sa mergi la medic. Probabil nu vrei sa mergi pentru ca ai 15-16 ani si nu vrei sa afle parintii.
Nu exista pentru ca fiecare om e unic si diferit, dar poti alege prezervativul sau abstinenta, pentru astea n-ai nevoie nici de doctor si nici nu au efecte adverse
Buna! parerea mea e ca fara a te consulta un medic nu poti lua anticonceptionale, doar pentru ca zice cineva ca sunt bune sau altceva de genul asta.eu cu tot cu control, a trebuit sa schimb vreo 3-4 feluri pana am ajuns la cel bun.organismul si metabolismul difera de la o persoana la alta si ce ii este bun unei persoane tie iti poate face rau.bafta
Cel mai bine este, daca nu vrei sa mergi la medic, sa folositi prezervativul. Dupa cate stiu eu, e f periculos sa iei anticonceptionale dupa capul tau, fara sa consulti un medic, nu e bine pentru sanatatea ta si in plus nu cred ca vrei vreo boala sau vreun copil.
Nu este indicat sa luam medicamente, oricare ar fi ele, fara indicatia medicului. In unele situatii ele fac mai mult rau decat bine. pa
Numai prezervativul. Nu exista anticonceptionale orale care sa poata fi luata fara indicata ginecologului si fara supraveghere constanta. Ca te-ai ingrasa e minor, dar poti sa te alegi cu cancer de endometru sau ovar, cu infertilitate definitiva, cu hirsutism (par pe fata si pe piept), dezechilibre hormonale severe (posibil chiar mortale).
Nu fi absurda sa te sinucizi cu contraceptive. Si mai ales, nu uita ca la maxim 3 saptamani de la inceperea vietii sexuale sa ajungi la ginecolog neaparat.
Contraceptivele inseamna sinucidere! Nu opta pentru asa ceva.Prezervativul este mult mai bun si protejeaza si de boli si de sarcina.
Elly7890 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: