| ShorinhoEubaby a întrebat:

Imi scuzati numele e al fratelui meu laughing
deci... i need help! dau fundawinking
m`am cuplat cu cineva de revelion totul a fost roz ne am promis de atunci in fiecare weekend ca ne intalnim dar intervenea mereu ceva, ma suna zi de zi sau daca nu vorbeam la telefon, pe mess etc.
am aflat ca de 3 zile tot vorbeste cu o fata... nu s-au sarutat, nu s-au luat in brate. L-am cautat astazi insa nu mi-a raspuns la tel si nici la mesaj straight face nu e nici on pe mess. ce sa fie? ce se intampla? mi-a aratat de 1000 de ori ca tine la mine si ca vrea o relatie dar... nu-mi explic ce s-a intamplat asa bruschappy
Si app care sunteti din Tg jiu? ( dar nu asta era intrebarea)

Răspuns Câştigător
| adrianajollie a răspuns:

... mesaj privat!

4 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Pai cred ca ar fi bine sa ai rabdare.Cauta-l maine si daca nici maine nu raspunde lasa-l pe el sa te caute! Nu merita sa te agiti atat pentru el...

| Available a răspuns:

Buna. Deci ori aveti o relatie in adevaratul sens al cuvantului ori nu aveti nimic. Ori aveti o discutie cat se poate de serioasa in privinta viitorului vostru "daca va fi sa fiti impreuna" ori mai bine va despartiti. Daca zici ca si vorbeste cu alta demonstreaza ca nu tine asa mult la tine precum presupune el.Incearca sa vorbesti cu el pentru ca o relatie se bazeaza pe iubire si incredere iasr voi poate aveti iubire" 1 din voi" dar incredere nicidecum.Comunicati mai mult si faceti-VA TIMP pentru voi. Daca nici timp nu aveti inseamna ca nu sunteti pregatiti sa va puneti in "carca" o relatie pe care nu o puteti sustine deocamdata, momentan.Mai asteapta cateva zile, vezi ce se intampla si fa un pas decisiv pentru ca asa irositi timpul degeaba si o sa stati asa pana la revelionu' urmator.

| crystynaradu a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa ai incredere in el si ca trebuie sa vorbesti despre ea cu el sa vezi daca cumva el este cu e si ii este frica sa iti spuna tie.

| BlancaFantasma a răspuns:

Eu sunt de langa tg jiuhappyma gandeam sa pun si eu intrebearea asta odatalaughing