Staii calma sa nu facii o prostie gen sa va despartiti asa sunt baieti nu te teme o sa isi revina si o sa petreaca timp mai mult cu tine crede-ma
Tot ce trebuie să faci este să vorbeşti cu el deschis. Spune-i că ţi-ai dori să petreceţi mai mult timp împreună şi că te deranjează că stă mai mult cu prietenii lui decât cu tine. Bineînţeles, discuţia trebuie să fie calmă, eventual mergeţi într-un parc ca să puteţi discuta în linişte.
Baftă!
Pai propune`i si tu sa va petreceti o zi impreuna.sau incearca sa vorbesti cu el sa-i explici ca ar trebui sa se imparta si el intre prieteni si tine.ca el le acorda mai multa importanta lor si tie nu.cred ca daca vorbiti puteti rezolva totul. poate e doar o faza de a lui.a prins gustu` verii si vrea sa se distreze putin mai mult la fotbatl si alte lucruri cu prietenii lui.
Discuta cu el, este normal.A prins gustul verii! Asa sunt baieti.
@Gabi87, nu inteleg de unde ai tu "inteligent", raspunsul tau nu e deloc inteligent.
Daca ai vedea cati baieti nu sunt asa! La inceput iti dau si luna de pe cer, iar dupa ce vad ca au castigat ceea ce isi doresc, se calmeaza. Plus ca mai e si spiritul asta feminin, de a complica lucrurile. Daca chiar te irita asa mult situatia, vorbeste cu el, necomunicare duce la despatire!
Mi-aduc aminte de comparatia intre jurnalul unei fete care era preocupata de ce e iubitul ei suparat intreaga zi (l-a dus nu stiu unde, l-a alintat, au fost la cumparaturi, tot...el tot suparat) si jurnalul lui( al lui foarte scurt: Steaua a pierdut in campionat, zi de ****!).
Nu'l stresa. cred ca cel mai enervant pentru ei este sa'i stresam. nu ca multe din noi nu i'am suna si noaptea la 11 sa vedem daca is acasa sau nu, dar daca incepi a'l controla o sa se indeparteze cu totul. ar trebui sa vorbesti deschis cu el si sa'i zici ca te deranjeaza sau macar sa te ia si pe tine cu ei seara cand se intalnesc...nu stiu.sau poate ar trebui sa'l pui sa se gandeasca la cine tine mai mult:la tine sau la baieti . succes
@ Gabi87, mai usor cu jignirile la adresa mea. Partea amuzanta o vad, dar asta e TPU ( chiar trebuie sa le repet la toti?), nu este un site facut pentru caterinca. Prost esti tu, daca esti nascut in 87, si la cei 24 de ani ai tai iti are de caterinca pe un site unde ar trebui sa ne ajutam.
beausingurlamasamea întreabă: