Pai poti pur si simplu sa incerci sa fii mai dragastoasa. poate asa-i felu` tau sa nu arati mereu ca`l iubesti chiar daca simti cu adevarat asta. explica`i ca asa esti tu.fii si tu mai iubitoare ca e foarte important pentru o fata sa fie asa, stii ca baietii sunt mai distanti.
1. e o chestie de paranoie si de dorinta de a se alinta
2. cand vb cu el fa ca o pisicuta gudura-te pe langa el. asa simt eu nevoia cand dau in paranoia asta. fa-l sa se simta ca el e singuru care poate sa te faca fericita, fa-l sa simta ca E SINGURU
3. de asta cedeaza multe cupluri, paranoia, dorinta sa fie si sa se alinte. e ceva normal
4. e simbolul unei pers dominante care simte nevoia sa controleze, iar cand pierde controlul se intampla aia de mai sus
Buna ^^ apreciez raspunsul lui roby a zis foarte bine si sper ca raspunsul meu combinat cu al acestuia sa iti fie de ajutor. Deci daca te consideri o persoana care se exprima mai bine prin fapte decat prin vorbe parerea mea este ca ar trebui sa fi mai dragastoasa cu el si mai indrazneata pana la urma e iubytul tau stai mai mult cu el, mergeti impreuna la scoala si incearca sal surprinzi si sal vrajesti adica vreau sa spun ca nu conteaza numai sa vorbesty cu el sau sa-l ti de mana sau sal saruti etc chestii deale voastre ci conteaza felul in care faci asta, zambestei si privestel in ochi, soptestei la ureche te iubesc si dai un sarut. Sper din suflet ca te-am putut ajuta si mult noroc :X pupici dulci
Daca te iubeste, asa cum spui tu, nu cred ca o sa fie prea scurta relatia. Daca vrei sa fie mai bine, incearca sa fii cat mai increzatoare in tine si sa abordezi mai des disctutiile cu el "face to face". Ar trebui sa iesiti mai mult pe afara, mai multe intalniri, si, in general, sa vorbiti mai mult. (de asta cred ca iti spune ca esti distanta, ca nu prea vorbiti)
Incearca sa vorbesti tu oleaca mai mult, decat de obicei, si pasional, chiar functioneaza la un baiat asta. (eu sunt baiat)
Davidandrei102 întreabă: