anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi spune ca nu poate sa tina la altcineva ca la fosta lui prietena.sa ii dau papucii?

14 răspunsuri:
| moonY a răspuns:

Da, pentru ca te va compara intotdeauna cu "fosta". inca o iubeste. ti'a spus asta indirect.ar fi cel mai indicat sa te retragi, sa nu investesti sentimente in relatia asta, pentru ca vei suferi

| MADALINAAAA a răspuns:

Poi mai ai putina rabdare...si daca inca sentimentele nu apar, atunci da, da- papucii...

| Ben. a răspuns:

Da-i papucii inca de ieri!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da dc i ai cumparat si nu ai cui sa i vinzi? ce marime?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca sunt firma Adidas cumpar eu o perechewinking clau7878, aici nu esti la ocazii.ro, dar putem sa vedem macar cu cat ii vindewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Papucii incep de la 10 lei licitatia ofera cineva mai mult? andi poate is nike

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atunci ofer 25 lei, se mai baga careva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Avand in vedere ca is a lui fost nu cred ca meritata atat, au fost purtati, ti las tie laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc clau7878, uite un om care stie sa cedeze niste papuciibig grin.

| marria a răspuns:

Iti place sa fii pe locul 2? daca incerk macar s-o uite tinea ascuns faptul asta si incerca sa te iubeasca pe tine k doar de asta sunteti impreuna. Mi se pare un pic deplasat ceea ce ti-a spus pentru ca era constient k te va rani. e alegerea ta ceea ce vei facewinking

| bibitza a răspuns:

Si sandalele si adidasi si pantofi... tot!

| Lorenada a răspuns:

Nu e neaparat cazul sa ii dai papucii, daca un baiat se indragosteste foarte greu uita acea fata. Iar daca prieteneste cu tine poate apare si la el cu timpul ceva in inima. Asa ca nu te grabi, mai asteapta putin.

| Irina a răspuns:

Din proprie experienta iti spun ca ai sa te inarmezi cu multa rabdare, ai sa ii faci pe plac mereu, la un moment dat o va uita pe fosta dar pe tine tot nu te va iubi. Motivul. "a suferit si ii este frica sa isi mai deschida inima" dar totusi nu o sa vrea sa te piarda. Treptat o sa se stinga sentimenele pe care i le porti, el o sa incearca sa te tina langa el dar nu o sa te mai incalzeasca nimic. Deci tu alegi daca vrei o relatie de acest gen, eu una simt ca am pierdut 2 ani din viata aiurea ferm convinsa ca he's the one.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar de ce ii tii tu papucii? Ca sa nu iasa din casa?