| zuzugirl a întrebat:

Imi spune mereu ca am iubeste ca ar face orice pentru mine suntem de un an si 8 luni impreuna si ne dorim sa ne mutam impreuna pentru ca suntem la distanta dar parintii lui nu sunt de acord spun ca suntem prea mici eu am 20 el 22 ani si suntem departe cum sa fac sa nu creada ca am ceva cu ai lui dar vreau sa i deschid ochii ca vor sa ne desparta

3 răspunsuri:
| lays a răspuns:

Ar trebui sa faceti pasul asta, mai ales daca e o relatie la distanta.eu m-am mutat cu prietenul meu de vreo 5 luni si ceva.era totul bine pana sa ne mutam, dar ne vedeam prea putin, zilnic ce-i drept dar nu mai mult de 1 ora. un cartof, un suc un pupic si acasica.asta din cauza serviciilor noastre.de cand stam impreuna e totul perfect.ne iubim foarte mult iar timpul petrecut impreuna e nepretuit.
discutati toti 4. incearca sa le explici ca vreti sa o luati pe drumul vostru, sa fiti pe cont propriu, ca va iubiti si sa nu se mai bage.multa bafta:*

| pengu a răspuns:

Zuzu, doar ca au spus acel lucru, nu inseamna ca vor sa va desparta, ci doar ca ei, din experienta lor, cred ca voi nu sunteti inca pregatiti sa stati impreuna. totusi ai putea sa ii explici prietenului tau ca ai vrea sa fiti mai apropiati si daca exista posibilitatea asta de a sta impreuna, sa faceti lucrul asta, explicandu-le parintilor lui ca asta isi doreste (banuiesc) si inainte de a-si impune punctul de vedere, sa aiba un pic de incredere in el si actiunile lui.
bafta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine casatoriti-va inainte de a va muta impreuna.Nu sunteti prea mici. Pe urma sa fie toti impotriva voastra, treaba lor.