| miauu a întrebat:

Imi spune-ti si mie ceva mesaje sms de dragoste va rog...pentru cele mai bune mesaje sms dau fundita:*

multumesc

Răspuns Câştigător
| Babushka a răspuns:

1. N-ai fi crezut ca o sa te iubesc, n-ai fi crezut ca ma vei iubi, dar acum suntem impreuna si nimeni si nimic nu ne va desparti vreodata! Te iubesc!
2. D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de ce ne-a dat o sg inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.
3. Mi-e frica sa merg cu masina atunci cand sunt cu tine.Pentru ca atunci cand sunt cu tine sunt beat de fericire si ar putea sa-mi ia permisul.
4.Nu pot sa dorm si ingerasul mi-a spus sa ma gandesc la ceea cei mai frumos in viata mea. M-am gandit la tine pentru ca viata mea esti TU
5. Tu esti visul meu…unicul meu vis…as vrea sa te atrag in viltoarea pasiunii, sa te string asa de tare incit TUsi EU sa devenim un singur suflet.
6. Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc.
7. Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.
8. Picioarele tale sunt obosite? Pt ca ai alergat prin mintea mea toata ziua….
9. Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa, dar nu era ploaie, cerul plangea pentru ca pierduse cel mai frumos inger!
10. Cand un strop de ploaie va atinge gura ta, sa stii ca e o sarutare trimisa din partea mea.
11.Cineva mi-a spus ca ziua are 24 ore, ca o ora are 60 min.ca un minut are 60 sec, dar nimeni nu mi-a spus ca o secunda fara tine e o eternitate.
12.Esti primul` meu gand inainte de a ma trezi si esti ultimu` meu gand inainte de a ma culca.
13.Nu stiu ce s-ar intampla cu mine daca tu nu ai exista, intotdeauna imi inveselesti ziua si ma faci sa simt ca traiesc cu adevarat. tu esti steaua mea calauzitoare, care imi pazeste noptile. nu pot decat sa te iubesc foarte mult si tu esti totul pentru mine!
14.Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul…rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare.
Sper sa-ti foloseasca:*

12 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Pana sa fii tu in viata mea, nimic nu avea sens.Am plans, am suferit si totul parea sters. Dar intr-o zi, a aparut un inger in viata mea.Si-a desfacut aripile si m-a luat in zborul lui. Mai zbor si acum pe aripile tale de iubire, ingeras...Asta am descoperit eu intr-o zi, ca tu esti ingerul meuwinking

| lostcontrol12 a răspuns:

O simtim ca pe caldura sangelui, o respiram ca pe aerul insusi, o pastram inlauntrul nostru ca pe propriile noastre gandur.ste o stare inexplcabila exprimata prin 6liter. e iubesc!

Nu poti atinge iubirea dar ii simti dulceata ce se srtrecoara peste tot!

In viata noastra exista o singura culoare asemenea celei de pe paleta unui pictor care da inteles vietii si artei.Este culoarea iubirii!

Iubire este un cuvant scurt dar cuprinde totul:inseamna trupul, sufletul, viata, intreaga fiinta! Te iubesc.

| musterrl a răspuns:

Toata lumea ar vrea sa fie ca si Soarele, pentru a-ti lumina viata. Eu as prefera sa fiu ca Luna, pentru a putea sa-ti luminez cele mai intunecate clipe, atunci cand soarele nu iti lumineaza viata.

| musterrl a răspuns:

Daca sarutarile ar fi apa, ti-as darui un ocean intreg. Daca imbratisarile ar fi frunze, ti-as darui o padure. Daca dragostea ar fi spatiu, ti-as darui o galaxie. Daca prietenia ar fi viata, ti-as da viata mea.

| laryssa93 a răspuns:

O mie de ganduri intr-o mie de stele si o mie de vise luminate de ele... mii de iluzii intr-o singura minte. o mie de sensuri in doar doua cuvinte: TE IUBESC

Te cauti, si nu te gasesti? Iubyrea mea, esti aici, in inima mea! TE IUBESC

| alexutzah16 a răspuns:

Te iubesc enorm
Te iubesc cand dorm
Te iubesc in vis
Te iubesc in scris
Te iubesc in plans
Te iubesc in ras
Te iubesc in mers
Te iubesc cand cresc
Te iubesc mereu
Pe cuvantul meu...[:*:*:*][:X:X:X]

Te iubesc enorm
Te iubesc cand dorm
Te iubesc in vis
Te iubesc in scris
Te iubesc in plans
Te iubesc in ras
Te iubesc in mers
Te iubesc cand cresc
Te iubesc mereu

Te iubesc enorm
Te iubesc cand dorm
Te iubesc in vis
Te iubesc in scris
Te iubesc in plans
Te iubesc in ras
Te iubesc in mers
Te iubesc cand cresc
Te iubesc mereu

Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!

Daca mai intreba cine sunt
Ti-as raspunde:IUBIREA
Daca mai intreba ce caut
Ti-as raspunde:FERICIREA
Daca mai intreba ce varsta am
Ti-as raspund:TINERETEA
Daca mai intreba ce fac
Ti-as raspunde:IUBESC

Daca mai intreba pe cine
Ti-as raspundetongueE TINE!

Am prins un inamic cu numele de pupic. Ti-l trimit rapid ca-i mic si tampit... E mort dupa buzele tale daca nu te pupa moare

Renunt la tot dar nu la tine
Renunt la viata la iubire
Renunt la tot cat ai clipi
Dar nu rezist mai mult de o zi
Renunt la tot ce-i omenesc
Dar lasa-ma sa TE IUBESC :X:X:X

Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat.

Sunt 1000 de ganduri, ce ma duc la tine mereu…fara tine, e pustiu in sufletul meu. Si simt ca ma sting, as vrea sa te ating, sa te simt langa inima mea. Stiu ca nu ma crezi dar…. Te iubesc!

Daca intr-o zi iti vine sa plangi, cauta-ma. Nu promit sa te fac sa razi dar pot sa plang cu tine. Daca intr-o zi iti vine sa fugi, cauta-ma. Nu promit ca o sa te opresc, dar pot sa fug cu tine. Daca intr-o zi nu ai chef sa sculti pe nimeni, cauta-ma. Promit sa tac oricat vrei tu. Daca intr-o zi ma cauti si nu raspund… vin-o repede sa ma vezi, poate eu am nevoie de tine.
Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pentru mine:tu sau viata? Eu voi spune ca viata, iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pentru mine tu esti viata!

Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa.Asa ca atunci cand esti singur/a, adu-ti aminte ca cineva, undeva, se gandeste la tine.

| alexutzah16 a răspuns:

Ups n-am vrut sa pun aceeasi "poezie" de 3x. scuzebig grin!

Răspuns utilizator avertizat
| diana_6086 a răspuns:

Mie una imi place asta cel mai mult : pentru lumea intreaga esti doar o fiinta, pentru mine esti orice dorinta. depinde cui il trimlaughing

| El a răspuns:

Tu : -Te iubesc!
El/Ea : -Doar atata stii sa spui?
Tu : - Doar atata stiu sa fac...

sau

sau

Esti frumoasa ca o stele
Tu mi'ai rupt inima'n doi
Toate inimile noastre
Bate pentru tu si noi

Bafta happy

| pleo a răspuns:

Sunt mii si mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranta ca le meriti, eu din pacate nu le stiu pe toate ca sa ti le spun, din pacate nu pot atinge soarele sa ti-l daruiesc, nu pot atinge stelele pentru a ti le darui, nu-ti pot da nimic mai mult decat sufletul meu, gandurile mele, trupul meu, intreaga mea fiinta! Si daca iti spun ca te iubesc fara ca macar sa-ti fi intalnit privirea, inseamna ca te iubesc pentru ceea ce esti, pentru ceea ce ma faci sa simt, sa fiu, pentru sufletul tau de aur, pentru tot ceea ce reprezinti pentru viata mea... Si cum sa nu te iubesc cand pentru tine simt ceea ce nu am simti pentru nimeni niciodata? Cand tu ma faci sa ma simt cea mai importanta persoana din intreaga lume? Cum sa nu visez la tine? Cum sa nu te vreau langa mine in fiecare clipa? Cum sa nu te iubesc? Cum sa nu vreau sa te stiu langa mine tot restul vietii? Nu am cuvinte de ajuns ca sa-ti spun tot ceea ce simt pentru tine, sper doar cu timpul sa-ti pot demostra toata dragostea pe care ti-o por.

| pleo a răspuns:

Cineva a intrebat ce-i face pe oamenii fericitii? Unii au raspuns ca bogatia, alti ca celebritatea. Ma gandeam la asta atunci cand am primit mesaj de la tine, am zambit si am raspuns ca pe mine asta ma face fericit.