Te iubesc, te aodr, viata ar fi pustie fara tine... tu mi-ai schimbat viata si nu pot sa te uit. ma gandesc la tine mereu, te iubesc ca pe sufletul meu:X Fara tine nu ma pot considera o fata fericita, ci m-as considera o fata simpla, suparata, fara un tzel in viata. Te iubesc cum iubesc soarele cand il vad dimineata ca rasare. Esti inima mea si intelege-ma ca fara tine as fi un nimeni. te rog, asculta-ma si o sa-ti dai seama si singur ca noi doi, separati suntem doar niste jumatati simple, dar, impreuna, suntem un intreg. Te iubesc si nu mi-e rusine sa-ti dovedesc, nu mi-e rusine sa strig in gura mare ca TU esti acel CEVA ce mi-a schimbat viata:X Sper ca te-am ajutat Funda?
Compozitie proprie.
Nu te inspira din melodii, fi originala, baietilor le plac asta
Cred ca ar fi cel mai bine sa ii exprimi exact ceea ce simti chiar daca sunt cateva cuvinte decat sa ii zcrii cuvinte prea accentuate si dupa ce ii trimiti mesajul(sau pe mess sau cum ii spui) sa te gandesti ca din ce i`ai scris acolo doare 4-5 cuvinte sunt adevarate fii tu insati si o sa zevi ca totul este bine eu una asa fac. sper ca te-am ajutat
Eu cred ca ar fi cel mai bine sa fii tu insati chiar daca nu ii scrii 1000 de cuvinte dar si 10 cuvinte si sincere sunt de ajuns. sper ca te-am ajutat
daniela2013 întreabă:
AnaM021 întreabă:
Bitzzzz întreabă:
anonim_4396 întreabă: