| Alëxąndŕą a întrebat:

Imi urasc pielea! Degeaba am trasaturi frumoase daca am o piele alba nu e corect incerc sa ma bronzez, dar degeaba arat ca o stearsa. Sa fimi sinceri baietii, sa dam cartile pe fata preferati o fata cu bronz.Decat o stearsa ca mine. Degeaba nu am cosuri daca nu am o piele frumoasa. Stiu ca multe creole siar dori sa fie in pielea mea si nu imi ziceti asta vreau doar sa fiu cu pielea potrivita cea galbena, tipica pe care o are toata lumea, cer prea mult? Nu ca nu ma plac baieti, ma plac, dar cand e iarna deoarece iarna se vede intr-un stil vara, primavara, toamna mai sunt asa galbuie, dar iarna I don't want to see Cum sa am o piele normala fara fond de ten, auto bronzant, solar etcetera. Nu, nu vreau sa ma placa baietii vreau sa ma simt bine in pielea mea atat. FUNDA

10 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Pacat ca nu ai intelepciunea sa transformi asa zisul dezavantaj in avantaj!
Iti creezi singura complexe,cand ar trebui sa profiti si sa valorifici particularitatea asta,care atat de mult te deranjeaza!
Peste ani vei rade singura de felul in care vedeai lucrurile,dar va fi tarziu,anii vor fi trecut si vei intelege ca ai trait cu o strangere de inima inutila, referitoare la persoana ta!
Invata sa te iubesti EXACT asa cum esti. Daca tu n-o s-o faci, in nici un caz n-o vor face ceilalti!

| xxdd a răspuns:

Si eu am pielea foarte alba,intr-adevar vara este cam enervant sa fiu singura fata alba, dar nu am o problema cu asta. Pur si simplu, este doar un amanunt de care nu trebuie sa iti faci griji.

| stef87 a răspuns:

Cine te place, te place asa cum esti, nu in functie de fondul de ten, autobronzant, orele la solar si altele. Fii tu insuti si ai grija de sanatatea ta! Fizicul conteaza mai putin, important e cum te intelegi cu fiecare.
Eu nu as dori "tigancusa" (vreo bronzata). E adevarat, unele sunt foarte ispititoare ca trup, dar ca pereche parca tot o alba e mai potrivita felului meu.
Ramai asa cum esti si lucreaza mai mult pe partea de gandire, de comunicare cu ceilalti, de socializare cu ei. Cand esti atras de felul de a fi al unei persoane, anumite defecte la prima vedere se transforma in calitati. Poate ca pe unii ii atragi cu acea culoare a pielii tongue

| LolitaLempicka a răspuns:

Aoleu obsedato.multumeste-te si cum esti acum

| ASASINIS a răspuns:

Hei hei hei... stai tu linistita ca daca e vorba de baieti nu-ti face griji daca un baiat te place te place pe tine nu pielea ta! si tu ar trebui sa tea accepti singura! daca cineva nu tea accepta asta e lasa-l in pace! fi tu insuti si nu lasa niciodata capul in jos! invataa sa te simti bine cu tine! eu asa fac!

| drtractor a răspuns:

Eu zic ca e mult mai interesant asa si asta te face unica, misterioasa, nu mai fi revoltata pe nimicuri happy

| AndreiCP a răspuns:

Woaw, esti putin cam revoltata pentru acest mic amanunt, fiecare are cate un defect, nu stiu de ce incerci sa fii perfecta pentru ca toata lumea stii ca nu exista omul perfect, mie unu imi plac tipele mai albe decat acele bronzate, fiecare cu ce l-a lasat Dumnezeu. Eu zic ca, daca, nu te mai gandesti la faptul ca esti mai alba decat altele o sa fie totul bine, si dupa cum zici tu, vine primavara o sa fie mai bine. Sper sa treci peste acest mic defect happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta nu este un dezavantaj,ba din contra, mie imi place, da sanzatia de ingrijire.Si inca ceva:conteaza cum gindesti si mai putin daca ai pielea alba sau bronzata.Valorifica acest avantaj, multe fete si-ar dori sa fie astfel.Mult noroc.

| SSSOMG a răspuns:

Exista multe femei frumoase care au tenul alb... uita'te de exemplu: nicole kidman, emma stone, dita von teese, zooey deschanel, taylor swift si multe altele.gaseste'ti o culoare potrivita pentru par si iesi in evidenta pentru ca esti deosebita! nu trebuie sa fii nemultumita din cauza asta! :*

| Serra_Emmy_1994 a răspuns:

Stai linistita! si eu am un defect ca sa ii zic asa.dar nu ma dau cu capu de pereti cum vad ca faci tulaughing spre exemplu eu la frig ma inrosesc in obraji ca racu`laughing ce sa fac? asta sunt.cine ma place ma place asa! :* viata merge inainte, fii linistita!