anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi vine greu sa aleg in aceasta situatie.

1. Baiat (25 ani) care promite marea si sarea, vorbeste mult si frumos, nu ma simt atrasa intelectual fata de el, avem discutii simple, banale. Trimbiteaza sus si tare ca tine la mine, desi flirteaza in stinga si dreapta. E peste hotare si vrea sa vin la el, in vacanta, pe urma sa ma mut definitiv. O parte din mine zice da, pentru ca oricum am de gind sa plec din tara, insa ma gindesc ca pot sa o fac si pe cont propriu decit sa stau cu o persoana la care nu stiu daca tin.

2. Barbat (30) ani, de care ma simt atrasa si fizic si intelectual, ma simt in largul meu, doar ca mi-a zis ca o sa vedem pe parcurs cum evolueaza totul si daca putem fi intr-o relatie. E tipul fustangiu, a recunoscut singur. Desi a zis ca isi doreste o familie.dar nu-mi poate promite nimic acum.

Intrebarea e: alegeti minciuna dulce sau adevarul dulce-amarui?

9 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Adevărul, indiferent cât de oribil ar fi.

| corbulalbrosu a răspuns:

Nici unul dintre cei doi. Ambi te doresc doar ca partenera de sex.Parerea mea.

| sofisis a răspuns:

In conditiile date de tine, pe niciunul din ei.
Pentru sex merg amandoi dar pentru o relatie...PAS.

| RAY a răspuns:

Barbatul ala de 30 de ani e sincer omul vrea sa vada cum evolueaza relatia sa se hotareasca nu ti se pare logic? pe bune eu cred ca e rational, primul de 25 promite multe dar ce face nimic?
eu las alege pe cel de 30, tu faci ce vrei e viata ta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

2.
băiatul e destul de matur și știe ce vrea. cunoașteți-vă și vedeți cum evoluează lucrurile.

| L1feDRAIN a răspuns:

Am observat ca esti atrasa de al 2-lea mai mult (cred) si e mai sincer si mai serios. A recunoscut si daca are 30 de ani are experienta mai multa decit celalalt.
Raspunsul meu e:
Adevar dulce amarui.

| Aasdfghj a răspuns:

Eu n-as alege niciunul. laughing Niciunul nu arata ca tine la tine. Unul e fustangiu, altul flirteaza cu altele. Mergi mai departe, o sa gasesti la un momentdat persoana potrivita.

| Drolja a răspuns:

În timp ce voi chibzuiţi până daţi de mustaţă, eu deja m-am culcat de două ori cu ei.

Şi când te gândeşti că nici măcar nu sunt îndrăgostiţi de tine.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Eu i-aş trimite d***u' pe amândoi, fără alte complicaţii.Nu te merită nici unul, nici altul.Ai capul pe umeri? Atunci, caută ceva mai bun.