| DeliaaaMary a întrebat:

Imi vine sa imi iau campii. Ma simt aiurea in relatia asta, cu toate ca il iubesc enorm. A fost plecat din tara 2 luni, cat timp a fost plecat imi spunea ca ma iubeste si nu poate fara mine, si vreau sa mentionez ca s-a intros pentru mine in tara! Am crezut ca o sa fie totul bine, dar dupa 2 saptamani a inceput iar ca inainte sa fie indiferent. L-am intrebat de ce a promis ca o sa ne fie bine, si acum nu iese nici macar din casa, a zis ca asa vrea el. Stiu ca ma iubeste! Adica dupa 2 aproape 2 ani de relatie e normal. Azi mi-a spus o vorba foarte aiurea"M-am plictisit, tu nu vi cu nimic nou". Si cand facem dragoste, el sta ca magarul sa spun pe romaneste, vrea numai eu sa fac toata treaba. Cand ii spun hai sa ne plimbam, hai sa ieism putin, spune ca nu are chef, sta toata ziua si doarme. Nu stiu cum sa mai reactionez, ce naiba sa mai fac. Mi-as dori sa il las naibi in pace, sa stea in casa asa cum ii place lui, dar nu pot il iubesc enorm, nu pot renunta la el! Toti prietenii, si parintii imi spun ca eu nu sunt de el, ca nu merita sa ii suport toate fazele lui, ca merit ceva mai bun. Dar eu consider ca el e pentru mine, parca sunt obsedata sa fiu langa el.

Răspuns Câştigător
| PainMax1985 a răspuns:

Daca era mai cu bun simt sigur nu erai "obsedata" de el, asa sunt oamenii cand ii iubesti si-o iau in cap.Fii si tu indiferenta si vezi cum reactioneaza.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cu speranta ca vei intelege exact ceea ce doresc sa-ti comunic, iti reamintesc ca sunt situatii in care, intre iubire si prostie nu este decat o bariera foarte subtire, pe care se pare ca tu ai pasit-o.

| NnDWtf a răspuns:

Daca tu crezi ca "nu vii cu nimic nou" se refera la sex, te inseli. Barbatii nu sunt inebuniti dupa sex asa cum credeti voi, nu sunt inebuniti dupa sex nici macar cum sunteti voi.

| an0NiMuSred a răspuns:

Fii si tu indiferenta cu el..chiar daca iti va fi greu si o vezi ca o sa te caute el