| ραтяίcία a întrebat:

Imi zice ca ma iubeste si ca daca ne vom despartii o sa se omoare, insa cateodata tine in brate sau tine de mana alte fete.sau se da la ele. daca nu-l mai bag in seama sau pur si simplu nu'i acord atentie maxima 5 min se suparastraight face. se supara din orice.Ne despart cateva sute de km.ne vedem doar in vacante. el zice ca o sa'i dau papucii insa el poate sa afle ce fac eu pentru ca are multi prieteni aici.eu nu cun pe nimeni de la el.ma deranjeaza cand se da la alte fete
nici nu stiu ce sa credstraight faceimi zice ca ma iuby dar se da la altele
Ce ma sfatuiti sa fac? Oare ma iubeste cum zice? Oare se da la altele sa vada ce zic sau pentru ca asa e el? Ce sa fac? eu am 14 ani el 15winking
Nuj ce sa facstraight face. nu mi s-a mai intamplat niciodata astastraight face

Răspuns Câştigător
| channah_5883 a răspuns:

Pai in primul rand sunteti f mici. Eu am 24 de ani si ce faceti voi sunt copilarii prin care am trecut si eu. Daca aveti relatie la distanta incerca sa te retragi acum chiar daca suferi la inceput pentru ca nu va merge si tot timpul o sa va certati, nu cred ca vreti sa ajungeti sa va urati sau sa va fie scarba unuia de celalalt. Daca se
uita dupa altele asta e tipic masculin si ca se da la ele e un lucru normal pentru varsta lui, e la varsta la care inca experimenteaza si tu trebuie sa deschizi bine ochii. Nu ai sa poti niciodata sa tii un baiat sub papuc pentru ca lor le place libertatea iar el daca are 15 ani are toata viata inainte in niciun caz nu se va lega la cap acum. Iti sugerez sa nu ai asteptari ca sa nu primesti dezmagiri, lasa totul sa vina de la sinehappy

4 răspunsuri:
| sadlifetobe3 a răspuns:

Hmmmmmmmmmmm da-i papcii, e un prefacut, tu esti fata si poti face orice dintr-un baiat el nu, asa ca nu te lasa la man lui ca nu meriti

| sadlifetobe3 a răspuns:

Asa am avut si eu un iubit iceaca se omoara si l-am lasat si nu s-a omorat, si dupa aia ma injura, si inseamna ca era oobsedat

| ஐAdeஐ a răspuns:

O situatie asemanatoare am av si eu...straight face
el era din cls cu mine si se dadea la fete si pe mine ma deranja normaaal si mie imi spunea ca ma iubea si chestii sincer nu stiu ce sa zic
eu cred ca ar putea si sa te iubeasca si sa te incerce daca esti geloasa dar ar putea si sa nu te iubeaskasad
spune-mi cum se comporta cu tine cand va vedeti si mai detaliat...
trim mesaj privat ca sa putem vb sau id meu:adelinutza_dragutzica big grintongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i papucii ca este un prefacut si isi bate joc de tine.