anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi zice ca vrea o fata ca mine.Dar de ce nu ma vrea pe mine? Poate e din cauza ca sta cam la o ora distanta de mine de mers cu masina pentru ca uneori mi-a si zis asta.Dar eu il iubesc, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci se rezuma la ceva extrem de simplu si anume, deoarece presupun ca va cunoasteti suficient de bine sa-l intrebi pur si simplu, cat mai natural in mod direct si fara ezitare daca are sentimente de atractie fata de tine, in cazul ca da, de ce natura sunt si de asemenea sa-l intrebi daca doreste/accepta sa incepeti o relatie reala, adevarata in 2. Doar procedandastfel ii vei putea spune in mod direct ca-l placi si esti convinsa ca acceptand o relatie cu tine ar obtine exact ceea ce-si doreste de fapt, o prietena/amica/iubita adevarata. De asemenea propune-i sa va intalniti in vederea unor plimbari cu scopul de a va cunoaste mai bine/indeaproape. In functie de raspunsul primit iti vei da seama fara echivoc care este situatia reala daca doreste o relatie permanenta de lunga durata sau doar un pic de "abureala" si gata. Deci indemnul este doar unul singur; actioneaza deoarece oricare va fi raspunsul tu vei fi cea in castig.Succes.

| andreea1728 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Mi-a raspuns zicandu-mi ca acum nu vrea o relatie, nu vrea ceva de durata si ca cine stie poate viitorul ne va aduce impreuna.Ce inseamna asta?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru andreea1728):

Ai primit un raspuns acesta este cel mai important.Totusi se pare ca ori nu este pregatit sa intretina o relatie ceea ce pare oarecum neverosimil in cazul unui baiat care presupun ca nu mai este un baietas imatur, sau varianta a 2-a ca nu simte, nu are, fata de tine atractie sentimentala. Degeaba il iubesti tu si ai fi perechea fidela, credincioasa, iubitoare, dragastoasa daca sentimentele de dragoste, iubire NU SUNT RECIPROCE. Ai incheiat intrebarea ta cu acest "sentiment" de desnadejde, de durere in suflet : "Dar eu il iubesc, ce sa fac?" Cu riscul de a te rani si eu trebuie sa-ti aduc aminte ca sentimente de dragoste si iubire nu sunt suficiente daca sunt unilaterale. Probabil va trebui sa te orientezi spre alta persoana care sa te iubeasca cu adevarat sa fie in stare sa faca orice "nebunie" doar pentru a fi/intra in gratiile tale. Asta este viata, se pare ca nu este el sufletul pereche.

7 răspunsuri:
| Broadband a răspuns:

Poate s-a referit la atitudinea ta ca ii place cum gandesti alea
dar nu te vrea ca poate esti mai urata zic si eu
apoi varianta cealalta esti frumoasa si superba dar nu-i place cum gandesti si cum e felul tau happy

sunt multe cauze. dar cred ca nu esti genul lui chiar daca a zis asta
eu plac o fata pentru felul cum gandeste, vorbeste e deschisa la orice fel de problema dar nu-mi place cum arata happy
vezi?
cam asa cred si cu el cum ti-a zis

| andreea1728 a răspuns (pentru Broadband):

E ciudat, mi-a zis ca sunt frumoasa.Mi-a zis ca ii place cum gandesc si ca sunt vorbareata.

| andreea1728 a răspuns (pentru Broadband):

Mi-a zis ca sunt frumoasa si sa ii arat mai multe poze cu mine.Mi-a zis ca ii sunt pe plac, nu mai stiu ce sa cred.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Te vede mai buna decat toate, dar nu ca pe o iubita, presupun.
Eu zic a vezi in el un prieten. Sa nu suferi. Trebuie sa gasesti pe cineva care merita happy

| HeisenbergBB1 a răspuns:

Daca nu te vrea nu poti face nimic.Nu cred ca distanta, care nu e una mare dupa parerea mea, ar fi o problema.Incearca sa iei in calcul o alta relatie.Cui pe cui se scoate.Sunt sigur ca mai sunt baieti atrasi de tine.Bafta!