| dametuamor00 a întrebat:

Imi zice cinve cum iti poti da seama daca tine un baiat la tine?big grin

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, iti poti da seama dupa felul cum iti vorbeste, cum te priveste si cum se poarta cu tine, sa fi putin atenta si vei sti daca tine la tine sau nu...

| Cryssy a răspuns:

Ochii spun totul love struck

| Kitty a răspuns:

Pai iti dai seama din gesturile pe care le face, daca iti acorda atentie, daca vorbeste des cu tine, dupa cum te priveste... nu-i asa greu sa iti dai seama si nu te poti baza pe ceva fix si sa zici ca aaa daca a facut gestu ala inseamna ca ma place... nu e nici asa... eu zic ca nu e asa greu sa iti dai seamahappy

| byabb a răspuns:

Pai... in primul rand te uiti in ochii lui. si iti dai seama dupa privirea lui ca tine la tine... si daca face anumite lucruri pentru tine... adica sa renute la ceva din viata lui. sau daca are vreo urgenta de rezolvat sa renunte ca sa stea cu tine. atunci e clar. ca tine la tinehappy

| goust22 a răspuns:

Dupa felul cum te face sa te simti in prezenta lui... dupa felul in care se comporta si se poarta cu tine... o sa simti tu cu siguranta daca un baiat tine la tine...nu e o chestie standard...vezi dom'le ca o facut omu chestia aia si gata tine la mine
Nu e asa...sunt multi care pot avea si dragoste in ochi se poarta frumos cu tine si au un singur scop...
Incearca sa te ghidezi dupa ce simti nu dupa ceva standard...
Parerea mea...
Sa fi iubita...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îl întrebi. Dacă minte, asta e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce va prinde-ti asa greu?laughing)devine chiar evident... te priveste insistent...iti acorda atentie...iti face pe plac...etc...