| Candyx a întrebat:

Imi zice sh mie cineva cum sa atrag un baiat? Off... f chiar nu stiu cum! Cum se atrage un baiat! Sunt inebunita dupa el!

Răspuns Câştigător
| MariusPopa a răspuns:

AlessiaC nu ne-ai zis mare lucru despre acel baiat:el stie nu stie, te place nu te place etc. Dar cred ca il poti privii frumos. ii poti zambii dar nu insistent.
Si de ce nu sa-i strecori un biletel in buzunar cu mesajul"imi placi si numarul tau de telefon"
Am zis si eu asa ca presupun ca nu stii numarul lui de telefon.
Bafta.

7 răspunsuri:
| VeVeriţaa a răspuns:

Cu atragatorul.

| andrey910 a răspuns:

Zambeste cand il privesti... uita-te in ochii lui, daca il cunosti vorbeste mai mult cu el, cerei ID- ul de mess poate iti e mai usor sa vorbesti pe mess

| Kylexy a răspuns:

Idem andrei cerei id de mess nr de tel poate te place dar e timid sau ii este rusine sa iti spuna nu ai ce sa pierzi daca incerci

| Kylexy a răspuns:

Dar ai grija ca iubirea ta fata de el sa nu se transforme in obsesie Mult noroc

| Liada a răspuns:

Ingnoreaza-l. uneori baietii cand stiu ca esti inebunita dupa el nu prea vrea relatii. e ceva de genul "lumea salbatika"te vede ca prada. te vrea cucerita.bafta

| Candyx explică:

Multumesc! Dar baiatul pe care il plac ii place fotbalul!

| Danyela_7780 a răspuns:

Ei bine, si eu incerc sa-mi atrag marea dragoste, dar asta e, e mai greu decat pare sa stii.
In primul rand incearca sa intrii in vorba cu el (sa vb cat mai mult).In al doilea rand incearca sa-i spui o gluma (el va rade si astfel va incepe o conversatie)iar in al treilea lucru incearca sa te dai usor usor pe langa el.Asta este ce am avut de zis. Cu placere(ursulet_de_plush07_id meu (daca doriti va pot rasp oricand la intrebari_va pup