AlessiaC nu ne-ai zis mare lucru despre acel baiat:el stie nu stie, te place nu te place etc. Dar cred ca il poti privii frumos. ii poti zambii dar nu insistent.
Si de ce nu sa-i strecori un biletel in buzunar cu mesajul"imi placi si numarul tau de telefon"
Am zis si eu asa ca presupun ca nu stii numarul lui de telefon.
Bafta.
Zambeste cand il privesti... uita-te in ochii lui, daca il cunosti vorbeste mai mult cu el, cerei ID- ul de mess poate iti e mai usor sa vorbesti pe mess
Idem andrei cerei id de mess nr de tel poate te place dar e timid sau ii este rusine sa iti spuna nu ai ce sa pierzi daca incerci
Ingnoreaza-l. uneori baietii cand stiu ca esti inebunita dupa el nu prea vrea relatii. e ceva de genul "lumea salbatika"te vede ca prada. te vrea cucerita.bafta
Ei bine, si eu incerc sa-mi atrag marea dragoste, dar asta e, e mai greu decat pare sa stii.
In primul rand incearca sa intrii in vorba cu el (sa vb cat mai mult).In al doilea rand incearca sa-i spui o gluma (el va rade si astfel va incepe o conversatie)iar in al treilea lucru incearca sa te dai usor usor pe langa el.Asta este ce am avut de zis. Cu placere(ursulet_de_plush07_id meu (daca doriti va pot rasp oricand la intrebari_va pup
beausingurlamasamea întreabă: