| maday95 a întrebat:

Imiputeti da un sfat ..eu sunt cu un baiat de 11 luni si el pana acum statea numai in casa si venea sa ne intalnim pentru ca era iarna si pentru ca nu imi convenea mie sa plece pe undeva noaptea..acum ca a venit vara el vrea sa plece la bar, la un prieten, sa se plimbe dar eu nu suport sa plece si sa vina tarziu si tot timpul ne certam din cauza asta as vrea sa nu mai fiou asa de suparaciasa dar nu ma pot abtine ..acum suntem certati vorbim la telefon mai rar suntem indiferenti unul cu celalat ..si el mi-a spus ca nu se mai ia dupa mine niciodata si ca pleaca pe unde vrea ca nu-l intereseaza daca ma mai supar ca el s-a saturat de figurile mele ma puteti ajuta va rog nu stiu cum sa ma mai comport cu el

13 răspunsuri:
| Liviuuuuu a răspuns:

:$

| Liviuuuuu a răspuns:

@maday eu si alexia meritam fundalaughing)

| Alesssya a răspuns:

Pai aici sincer nu e vina ta. Si sti cand o sa se potoleasca? Atunci cand va pati ceva. si va inavata din greseli. Am patit si eu la fel, pana nu a facut accident cu masina nu se lasa venea numai pe la 3 4 chiar si 5 6 dimineata acasa. Au fost luni grele. Daca te iubeste se va schimba pentru tine. Depinde cum e si firea lui ca om. Si cum sti tu sa ii intri pe sub piele. Dar ce e mai important e sa nu renunti asa usor. Tot ce trebuie sa faceti e sa discutati fata in fata nu la telefon! Cu siguranta lucrurile se vor schimba!

| Liviuuuuu a răspuns (pentru Alesssya):

Stai asa, din moment ce baiatul nu o inseala sau nu face nimic rau nu are de ce sa ii interzica sa vina tarziu acasa.@maday nu trebuie sa fii asa suparacioasa si dai putina libertate, daca tot continui sa faci figuri se va ajunge la mai rau. Dai o sansa sa vina tarziu acasa si sa vezi cum se comporta in urmatoarele zile. Daca te iubeste si tine la tine nu ai de ce sa iti faci grijitongueSau du-te cu el, nu are de ce sa refuzetongue

| Alesssya a răspuns (pentru Liviuuuuu):

Pai nu am zis ca o inseala. Dar noi fetele suntem mai grijuli si mai suparacioase. Si banuiesc ca nici tie nu ti-ar conveni ca prietena ta sa ajunga la ce ora are ea chef acasa sa umfle prin cafenele sau cu prietenii cu masina! tongue

Stiu ce vrei sa zici, dar nici nu trebuie sa exagerezi cu ingrijorarile.Totusi,daca tot vreau sa stiu ce face as putea sa pun pe un prieten sa o,, supravegheze" si sa imi dea raportul in urmatoarea zitonguelaughing

Da stiu am inteles ce ai vrut si tu sa zici! laughing) Oricum cel mai bun lucru ar fi ca ei doi sa discute si sa lamureasca problema pentru ca fiecare are felul lui de a fi, iar noi nu putem fi in locul lor! tongue laughing

Da, ai dreptatebig grinbatting eyelashes

laughing Da stiam!batting eyelashesbig grin

Trebuia sa zici ca nu stiaiwaiting

Hopa blushing bine nu stiam! big grin

:$I like your character girlbatting eyelashes

| Bike_Ady_1992 a răspuns:

Te lasa balta clar