El îți cumpără un trandafir și tu vrei să îi iei un ceas?
Împliniți de-abia o lună, cumpără-i ceva simbolic!
Sunt sigură că va aprecia mai mult gestul, decât valoarea cadoului.
Baftă!
Buna Oana.
Si eu am o relatie de 5 luni de zile, dar niciodata nu ne-am daruit ceva de ziua "noastra". Asteptam aniversarea de 1 an.Atunci sunt de parere ca trebuie sa sarbatorim.O luna e prea putin, ca sa iti cunosti partenerul, sa realizezi ce isi doreste.Sunt de parere ca de ziua "voastra" ati puteai iesi undeva in oras sa va simtiti bine sa vorbiti despre voi mai mult.Daca esti cu un baiat nu inseamna ca trebuie sa ii cumperi un cadou in fiecare luna.Cel putin baietii,crede-ma nu gandesc asa. Daca voi asa ati convenit atunci ce pot sa iti spun,incearca sa afli ce ii place mai mult. Daca ii plac jocurile pe calculator, daca ii place sa citeasca, daca e genul de persoana care sa poarte ceas, sau bratara banuiesc ca vrei sa ii cumperi ceva care sa ii placa.
Daruieste-i ceva care sa ii aduca aminte de tine.Sau sa ii faci ceva chiar tu. Sunt de parere ca cel mai frumos cadou este timpul care ti-l petreci alaturi de el.Este de nepretuit, pentru ca timpul nu il poti da inapoi
Cumpără-i ceva invizibil,dar foarte scump:dreptul de a te vedea! Îţi dă doar un trandafir? De obicei întîlnirile încep cu o masă la restaurant,distracţii, nu direct pat(poate)doar că ţi-a dat un trandafir, poate şi ăla sustras din te miri ce grădină!
Daca tot sunteti la inceput.2 bilete la un concert in cazul in care au loc in orasul vostru sau 2 bilete la un film nu cred ca trebuie sa ii cumperi ceva in fiecare luna,de Craciun, d Paste de ziua mamei, de Dragobete s.a. Lasa cadouyrile pentru atunci cand v-eti implini anii