E normal ca intr-o relatie serioasa sarutul sa nu apara la primele intalniri. Sarutul e un gest foarte intim, daca vrei sa aiba semnificatie, trebuie sa astepti ca intre voi sa apara sentimente reale (nu indragosteala mincinoasa si teatrala dupa 3 intalniri), intimitate, mugurii unei relatii. Probabil ca barbatul te respecta si nu te trateaza ca pe o usuratica, ci ca pe o femeie cu care vrea sa aiba o relatie serioasa. Si asta dureaza. Asteapta la sarut dupa 2-3 luni, nu dupa doua intalniri.
Exact, ar trebui sa incerci sa-l saruti tu.eu de exemplu, anul trecut am stat cu un baiat o luna si nu ne-am sarutat niciodata, doar cate un pupic acolo
ne-am despartit, dar am ramas prieteni. si din vorba in vorba l`am intrebat de ce nu m`a sarutat niciodata si mi-a zis " credeam ca nu iti place ca am vazut ca ma pupai mereu", la care eu i-am zis "caredeam ca tie nu iti place ca nu m`ai sarutat niciodata"
deci iti dai seama ce penibil de asta e bun curajul asta uneori
Sa fie mai sociabila si mai, cum sa folosesc un termen nu prea dur sa zic usuratica sa incerce sa se aseze in bratele partenerului sa incerce chiar ea sa-l sarute dc nu? nu stiu
Dar eu stiam ca EL este acel care trebu face primul pas de aceia_dra nu sint o pesoana astt de indrazneazta ca sa procedez asa_din contra sint cam timida__
Eu_8005 întreabă:
doinitza12 întreabă: