Buna! Eu cred ca tipului ii cam place sa se joace cu fetele E si putin mai mare...si se vede ca "le are" cu fetele.
Parerea mea: nu-l mai cauta, lasa-l pe el sa te caute. Astfel iti vei da seama daca vrea sau nu, ceva serios.
Ai grija multa, deoarece e mai mare si stie cum sa te ia cu zaharelul!
Pupici si bafta!
E cam greu de spus daca ii place cu adevarat de tine sau daca e doar smecheras. E si mai mare decat tine si l varsta lui e cam evident ca nu cauta doar relatii copilaresti cu pupici si plimbari de manuta ci vrea ceva mai mult, da nu se stie pe ce durata daca vrea o relatie serioasa sau doar o aventura. Insa eu sunt de parere ca ai putea sa incerci o relatie cu el doar daca consideri ca poti sa ii pui punct in momentul in care vezi ca exagereaza si ca nu isi doreste decat ceva anume de la tine. Adica sa iti ceara anumite lucruri de la primele intalniri.
Am citi doar prima parte, deoarece era prea mult de citit . Find baiat din cate am citit el te place, dar nu intru-cat sa aiba o relatie cu tine ci este doar o simpatie momentan. Eu zic ca nu trebuie sa l omori cu mesajele sau ceva de genu. Cand v-a simti nevoia sa vorbeasca cu tine v-a vorbi. Si atunci incearca sa te "joci"cu sentimentele lui. Sper sa fi fost de ajutor