| Cami_5623 a întrebat:

Impreuna cu un coleg ii pacalim pe toti ca suntem impreuna, ca sa-l fac gelos pe tipul cu care m-am culcat deoarece el s-a impacat cu fosta.
Fac o prostie? Nu vreau sa vada ca mai stau dupa el.

4 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Eu cred ca nu ajuta la nimic. Daca faci acest lucru nu dovedesti ca chiar iti pasa ce crede el sau altii. Plus de asta, bietul baiat... te folosesti asa de el? Daca nu-l mai bagi pe baiatul ala in seama, vorbesc despre cel cu care te-ai culcat, e de ajuns.

| anyia a răspuns:

Stii, mie mi se pare ca faci o mare prostie. In primul rand, nu trebuie sa-i demonstrezi ca nu-ti mai pasa de el, iar in al doilea rand gandeste-te la ''colegul'' tau. L-ai bagat in ceva care nu-i aduce nici un beneficiu. El de ce a acceptat sa joace farsa asta? E posibil sa tina la tine, acesta fiind motivul pentru care sustine ca sunteti impreuna. Terminati cu asta, s-ar putea sa regreti mai tarziu acest lucru.
Multa bafta si sper ca vei alege ceea ce crezi ca e mai bine pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nici nu mai sta.ye-a prostit si i-ai dat ce nu-i dadea aia.acuma pe aia o respecta si pe tine te lucreaza. a-ti castigat amandoua. dar nici el nu a pierdut.de casatorit, se va casatori cu ea.aici pierzi tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In loc sa stai in banca ta... acu o sa creada ca te culci cu toti happy comportament copilaresc.