| Karinna1 a întrebat:

In 1 martie am dat add la un id credeam ca ii un prieten, cand colo mi-a zis ca ii un baiat care vrea sa se intalneasca cu mine. pana in ziua de azi de fiecare data cand l-am intrebat daca are poze, facebook, hi5. imi zice ca nu are. Eu cred ca ii baiatu cu care am vrut sa fiu (R) aceeasi chestie mi-au zis-o si prietenele mele. miercuri a intrat din nou pe mess, din nou a incept cu copilarii sa ma intalnesc cu el daca vreau sa stiu cine e. i-am zis sa-mi dea un nr de tel, cand l-am sunat mi-a dat ocupat. intre timp am sunat-o pe prietena mea, (sora lui ) am vb ce am vb cu ea (C), i-am zis ca o sun in cateva minute ca trebuie sa o sun pe alta prietena,(A) am sunat pe nr respectivului tip dar, iar mi-a dat ocupat, i-am zis pe mess sa-mi raspunda daca tot nu are poze macar vocea sa eu aud, mi-a zis ca asa nu merge, ca daca vreau ma intalnesc asa cu el daca nu deloc... Am sunat-o inapoi pe (C) si mi-a zis "de cand (R) s-a transformat in fata?!" si a inceput sa rada, eu am tinut sus si tare ca am sunat-o pe (A). Joi cand am vb cu (C) s-a dat de gol cu numarul de pe cealalta retea.

Acuma vreau sa-i fac jocul lui(R) sa ma intalnesc cu el sa vad de ce o fost atata de pampas incat nu o recunoscut ca ii el! Is 100% sigura ca ii el! credeti ca fac bine ceea ce fac? niste idei va rog!

Niste planuri de "atac" plsss

PS. tin la tipu respectiv straight face asta-i problema!

1 răspuns:
| Pshiholog a răspuns:

Nu te intalni cu el! Inainte sa iti spun de ce sa nu te intalnesti cu el vreau sa imi spui de unde ai id-ul lui.
Nu trebuie sa te intalnesti cu el pentru ca nu e cine crezi tu ca e.Sunt multe cazuri in care traficantii iau id-uri de la fete si le spun sa se intalneasca, cand de fapt for sa ii rapeasca.Mie mi s-a intamplat dar eu am reusit sa fug si sa scap