| ReZiSTorr a întrebat:

In 2016 incepeam o relatie cu o fata de aceeasi varsta cu mine.Pot sa zic cea mai frumoasa relatie pe care am avut-o pana acum.Azi totul e diferit. Fata s-a despartit de mine undeva prin luna octombrie a anului trecut.De atunci m-am schimbat si eu.Am avut o vreme in care am suferit, dupa care am fost nepasator.In final, adica azi mi-am revenit, dar am o problema.Desi a trecut ceva vreme de cand sunt singur, nu pot sa ma atasez de o persoana.Sau mai bine zis nu mai stiu cum sa ma comport, sa ii atrag atentia.Nu ma pot indragosti.Pe langa asta, nu prea am prieteni, decat 2-3 cu care ma inteleg mai bine.Mai mult stau singur, parca m-am obisnuit asa, desi as vrea sa ies din chestia asta.Nu pot pur si simplu, as vrea sa-mi fac o noua prietena, dar mi-e frica de un esec, avand in vedere ca am avut si o relatie care s-a finalizat nu tocmai bine. Ceva sfaturi? Ce as putea sa fac? Multumesc ca ati citit povestea mea.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Toti am trecut printr-o despartire sau chiar mai multe, dar nimeni nu moare din asa ceva.
Ideea este sa accepti realitatea si sa mergi inainte, cautand pe altcineva si incercand sa fii fericit si sa nu mai repeti greselile facute in relatia anterioara, ca sa nu ajungi la o alta despartire. Nu toate fetele sunt la fel si nu toate relatiile sunt la fel!
Nu exista "nu pot"!
Exista doar: "nu vreau", "nu am chef" sau nu vreau sa accept realitatea.
Cand te vei maturiza, vei intelege ca nimeni nu traieste in trecut si nu-l poate schimba, fiind important sa pricepi ca, se traieste prezentul si se fac planuri de viitor. Abia cand vei intelege asta, vei putea sa traietsi prezentul si sa-ti cauti o alta fata.

Răspuns utilizator avertizat
| CrissL0101 a răspuns:

Nu forța lucrurile, dacă nu te poți atașa de o fată, poate nu e cea potrivită, poate nu ești vindecat 100%.