E clar ca tu o iubesti pe colega... Intai asigura-te daca si ea simte acelasi lucru pentru tine si daca e asa, fii cu ea, nu are rost sa stai cu acea fata (prietena de acum) daca nu o iubesti. E adevarat o vei rani, dar mai bine acum decat mai tarziu cand ii va fi si mai greu. Nu sta cu ea doar din mila.
Trecutul e trecut, lasa-l acolo!
Axeaza-te pe actuala relatie si incearca sa iti dai mai mult interesul...
Pai acum hotaraste-te pe cine iubesti? pe fata cu care stai de 5 luni sau pe colega ta?
Nu cred ca poti iubi 2 persoane in acelasi timp.
Probabil iubesti pe una din ele iar la cealalta doar ti foarte mult.
Depinde, tu sti cel mai bine ce simti, sau poate nici chiar tu...
De suferit tot va suferi cineva: fie tu, ca dupa cum spui tu, te atrage mai mult colega de clasa decat actuala prietena, asta daca decizi sa ramai cu ea in continuare, fie prietena ta, cand te vei decide sa ii spui adevarul, daca va veni acea clipa.
Sfatul meu: canalizeaza-te spre cea care te atrage cel mai mult, cea pe care o iubesti, cea pe care o visezi si la care te gandesti cel mai mult si esti interesat cel mai mult, ce alaturi de care esti pregatit sa razi si sa plangi...
Eu zica ca ar trebui sa te gandesti serios la ceea ce simti. Pentru ca daca inca mai tii la colega ta, iubita ta o sa isi de seama(e o chestie de fete) O sa isi dea seama dupa cum o privesti pe colega ta, dupa cum te comporti in preajma fetei asteia, O sa iti neglijezi iubita tot mai mult, fara sa iti dai seama, iar asta o sa o doara si mai mult! Puneti ordine in sentimente, iubita ta o sa isi dea seama daca o sa incerci sa "lupti pe 2 fronturi". Take care! si, succes
Remusopen întreabă: