De ce sa ne complicam viata cu notiuni, cu filozofii? Dragostea e un sentiment unic, absolut, n-avem timp sa-l descriem, trebuie doar sa-l traim, fiecare in felul nostru.Raspunsul la intrebarea ta variaza de la persoana la persoana, in functie de modul in care percepe fiecare notiunea de "a iubi" si de "a primi iubire".
Personal, prin ceea ce daruiesc si primesc, prin ceea ce simt, stiu ca iubesc si ca sunt iubita.Restul nu mai are importanta... repet: dragostea trebuie s-o daruiesti si s-o primesti, deci s-o traiesti, cu ce ne ajuta daca o definim, daca ne punem intrebari de genul "oare eu iubesc intr-adevar? sau ma mint pe mine insami/insumi? "
Succes!
Pa-pa!
Bună.
Toți avem sentimentul iubirii în noi, în schimb nu-l lăsăm liber deoarece suntem lași, temători, indiferenți.
Și eu știu că iubesc și mă simt bine.
Pa, pa.
Nu prea vad care este intrebarea. Mi se pare mai degraba un monolog.
Nu sunt vremuri tulburi pentru iubire, fiecare iubeste asa cum poate. Mi se pare deplasat faptul ca faci aceste afirmatii, mai ales ca gresesti mult si ma faci sa fiu sigur ca habar nu ai ce e aia iubire. Vrei sa arati ca iubesti mai profund, ca esti mai romantic si ca esti unul dintre putinii "puri" intr-o lume de oameni "goi"? Din pacate nu esti singurul care incearca asta, nu numai aici ci si in general.
Imi pare rau sa te dezamagesc dar am vazut multe cupluri fericite.Si nu ar putea fi asa daca nu s-ar iubi, fiecare in felul lui.
Si cum dracu' poti sa pretinzi ca as fi fals (sau altcineva) daca as iubi fara sa fiu iubit?!
TU AI MACAR UN PIC HABAR DE CEEA CE INSEAMNA "A IUBI"?!
Spui ca stii ca tu iubesti, la modul ala "idilic" pe care il descrii.Eu insa ma indoiesc ca SIMTI.
Nu stiu in ce fel iubesc...sincer! chiar nu am stat sa ma gandesc la asta pana acum, iar acum ca ma gandesc nu pot sa imi dau seama cum iubesc.
tot ce stiu este ca sunt iubita. cel care ma iubeste ma iubeste d f multi ani si nu mi-a cerut nimic in schimbul acelei iubiri. a ramas alaturi de mine chiar daca stia ca eu nu il iubes si nu a insistat niciodata sa il iubesc.nu mi-a cerut decat sa ii fiu o prietena si sa il las sa aiba grija de mine, sa nu il indepartez de mine. a renuntat la f multe lucruri si vise p care le avea ca sa ramana aproape de mine chiar daca eu nu i-am cerut asta niciodata. a renuntat la fericirea lui ca sa ma vada p mine zambind.si a facut toate astea fara sa imi ceara nimic in schimb sau sa imi reproseze cat d multe a facut pentru mine.
stau si ma gandesc ca sunt o norocoasa.multi si-ar dori sa aiba alaturi un om care sa ii iubeasca asa cum ma iubeste el p mine. iar ceea ce face el si a facut el pana acum cred ca se numeste iubire si mi-as dori ca intr-o zi sa pot spune ca si eu iubesc asa p cineva.
A iubi nu inseamna neaparat sa-ti iubesti semenii Poti sa iubesti ori ce te inconjoara Dar daca vei vrea sa ai decepti mai devreme sau mai tirziu atunci o femeie este perfecta Te rog sa nu intelegi gresit Iar daca cumva am gresit scuzama Involuntar Pa
Pai aici la linkul urmator avem cele 4 definiti ale iubiri, aruncati o privire apoi raspunde-ti la intrebarea de mai sus http://ro.netlog.com/amurg/blog/blogid=788383
Am iubit acum cativa ani un baiat si nu stiu, ce am simtit atunci nu am mai putut simti altcandva. acum il iubesc pe cel cu care sunt, dar parca nu mai e acelasi lucru ca si atunci. poate ca am mai crescut si e altfel acum, totusi ceva ceva din emotiile de atunci, de prima data s`au mai pastrat:X
Ba da stiu, il iubesc enorm si stiu, simt ca ma iubeste si el la fel de mult, n`am iubit asa in viata mea si as vrea ca el sa fie cu mine pentru totdeuna:XX:X:X:
"Ah ce fioros de dulce de pe buza ta cuvântu-i
E acelaşi cântec vechi
Setea liniştii eterne care-mi sună în urechi", cu această mică parte din Eminescu a-şi invita la o meditaţie asupra conceptului de iubire. Dragostea este definită de fiecare suflet în felul lui care este mereu altfel, părerea mea
buna cat timp exista soare. cat timp exista zi, noapte, viata, ura. oameni care se tin de mana. exista si sentimentul de atasare si dragoste cat timp suntem. iubim bafta
Eu nu stiu sa iubesc adica nu am numai 16 dar sincer nu am iubit inaca oricum nu disper am amvut relatii dar stiu sa fac diferenta chiar daca nu am iubit sunt convinasa ca ce a fost intre mine si iubitii a fost simpatie atractie etc iubire nu
Chair nu pot raspunde la acesta intrebare. E greu.Cateodata e una cateodata alta.ASA mi se pare.chiar nu stiu.
Superficialitate=falsitate=aparenta.Superficialitatea apartine acelor persoane care nu vad iubirea decat aparent, nu o vor intelege cu adevarat niciodata. Daca in cazul tau in urma unei despartiri ai fost atat de afectat incat sa ajungi la o astfel de concluzie, inseamna ca inca nu ai cunoscut iubirea adevarata asa cum credeai! Daca iubesc? Iubesc.In felul meu, asa cum numai eu stiu.Fiecare iubeste intr-un mod numai de el stiut, iubirea este unica, nu are definitie asa cum o descriu unii, ci doar se simte, se traieste. Cand o persoana ajunge la o astfel de concluzie cum ai ajuns tu, ori e intr-o stare de confuzie, ori nu are suficienta incredere in ea.Am trecut prin astfel de stari confuze, dureroase, tot felul de stari sufletesti grele, insa niciodata nu mi-am pus o asemenea intrebare chiar daca nu a iesit totul asa cum mi-as fi dorit si niciodata nu voi ajunge la astfel de idei, orice s-ar intampla! Va veni si vremea cand vei cunoaste intr-o zi iubirea cu adevarat la unica ei valoare, valoare ce niciodata nu o vei putea descrie in cuvinte iar atunci vei gasi si raspunsul la aceasta intrebare!
Eu una nu cred in iubiri ca'n basme cu zane si printi. dar sunt totusi o fata norocoasa care e iubita si apreciata de iubitul ei; la randul meu iubesc si eu si incerc in fiecare zi sa'i demonstrez acest lucru. Dupa parerea mea in iubire gesturile marunte si banale fac ca iubirea sa fie deosebita.
Respectati, apreciati, nu inselati, aveti incredere in persoana iubita, rasfatati, demonstrati in fiecare zi chiar si cu un gest micut ca cel de langa voi este cea mai importanta persoana din lume...si asa veti avea o relatie lunga sau de ce nu pentru toata viata:X