| andrada a întrebat:

In august plec la munte cu parinti, niste prieteni de-ai lor si vine si un baiat de varsta mea. Imi place de baiatu' ala si nu stiu cum sa fac sa ma ia in brate si lucruri de astea. Partea proasta e ca o sa mai vina si alti copii si vreau ca el sa stea numa cu mine.

Cv sfaturi?

vot si funda

Răspuns Câştigător
| funditza_3597 a răspuns:

Ce prostie a zis persoana de mai sus.nuuu gandeste-te daca nu te place o sa trebuiasca sa stai cateva zile cu un baiat care o sa se uite urat la tine adica nu ca inainte...eu iti zic din inima vorbeste cu el filtreza adica uitandu te jucaus la el, sa se indragosteasca de tine daca vin si parinti vostri si nu stati in aceeasi camera cu ei sa va intalniti noaptea pe ascuns sa vorbiti.nu sa o tragi pe mama ta de maneca,, mami am ceva de vorbit cu x'' ar fi prea ciudat si parintii tai s-ar prinde...incearca sa te joci cu mintea lui. Sfat:profita la maxim de aceasta vacanta si distreaza te astfel ii vei atrage atentia( razi mult, glume bune), daca o sa stai si o sa te uiti la el o sa te creda o disperata.nu arata ca il placi doar distraza te

3 răspunsuri:
| AngelOrDemon a răspuns:

PAI POTI ca sa-i zici ca vreti sa vb ceva si ca vrei sa fiti singuri si poti sa-i marurisesti ca-l placi si poti sa-i adresezi cuvinte dragute

| punkgirlloveyouzbang a răspuns:

Pai poti sa il iei deoparte si sa ii spui ca il placi si sal itrebi dk vrea sa fie cu tine...sal iei in brate si chestii din astea...

| laurita_2372 a răspuns:

Apropiete incetul cu incetul si lasa lucrurile sa decurga usor si incearca sa ii sp ce simti caci altfel el nu va stii nimic si nu vei luata in considerare sa um iti doresti funda