| lulypuff a întrebat:

In cat timp ar trebui sa renunte un iubit la prieteni si iesirile lui pt tine

13 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Pai iubiul tau daca te iubeste, renunta din prima zi, dar nu renunta de tot, ci le mai rareste, nici tie nu cred ca ti-ar conveni sa nu iesi cu prietenele tale.
Daca iubitul tau nu vede ca te deranjeaza ca iese mai mereu ( asta inseamna ca o face foarte des si nu prea sta cu tine) cu prietenii sai, atunci nu va potriviti si tu nu il iubesti. Te-ai indragostit de el, deci si cu defectele lui, nu doar de calitatile lui.
Deci ori accepti iesirile, ori te desparti de el.

| neutrino a răspuns:

Niciodata, prietenii nu se parasesc.

| T0T a răspuns:

Depinde de persoana. Depinde si ce fel de prieteni sunt aceia. Dar daca eu as avea nite prieteni buni, nu am si nici nu mai cred ca exista asa multi prieteni adevarati, dar daca as avea si ar fi sa aleg intre iubita si prieteni as alege clar iubitawinking Depinde si de el cat de mult te iubeste dar poate si tu exagerezi.

| minrest a răspuns:

Niciodata. Ar trebui sa renunte la betii frecvente sau activitati prea periculoase, dar sa renunti la relatiile cu prietenii este cea mai mare prostie si arata carente grave de caracter. Buna ziua.

| Doub a răspuns:

Ioooi. Nu trebuie sa faca asta.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Never. Nu ar trebui sa renunțe niciodată la așa ceva.

| mont a răspuns:

Niciodata. De ce ar face asta? Nu mai bine sa aveti amandoi prieteni, eventual sa devina prieteni comuni?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iesi si tu pprima oara la un suc cu cineva infine nu ca eu nu as avea 3 lei de un amarat de suc dar sa zicem. Iti dai seama de respectiva persoana ai timp sa spui da sau nu. De ce ai schimba un om sau de ce ar face-o pentru tine este plina lumea de femei si barbati, fiecare dintre noi este diferit.
Daca nu sunteti pe aceelasi film nu inteleg de ce te-ai mai complica doar pentru fizic sau mai stiu eu altele mai stau cu cate unul pentru interes. Deci mai bine sa ai sufletul cald si sa fi fericita decat cu un tembel, nu este placere fizica nici din punct de vedere al personalitatii. nu vad rostulhappy miaw

| Voidwithin a răspuns:

Egoismul asta...
Tu ce ii oferi?

| BlaaBlaa a răspuns:

Nu este nevoie sa faca asta. Poti avea iubit, poti avea prieteni si te poti distra in acelasi timp. Si exista si riscul ca sa te desparti de acea persoana si daca deja ai renuntat la prieteni, ai pierdut tot.

| anamary a răspuns:

Un barbat cu capul pe umeri si demn de respect la cap nu ar renunta niciodata la prietenii lui, iar o femeie normala la cap nu ar cere niciodata aceste lucruri.
Desigur, poate sa anuleze o intalnire cu prietenii lui pentru a se intalni cu tine dar relatia se va duce de rapa daca renuntati la prietenii vostrii.Crede-ma, toata atractia, pasiunea si misterul se va duce de rapa daca veti renunta la iesirile cu prietenii pentru a va intalni voi.Contabilizati-va timpul astfel incat sa aveti timp si de iesit cu prietenii si de iesit in doi.
Trebuie sa mai existe perioade in relatie cand practic trebuie "sa-i dai voie sa-i fie dor de tine". Daca voi va petreceti tot timpul impreuna, la inceput va fi frumos dar dupa catva timp o sa va plictisiti unul de altul si veti deveni doar "colegi" nu si iubiti.
Mai multe lucruri poti afla de aici:
https://instilmare.wordpress.com/......un-barbat/

Si te invit sa-mi vizitezi site-ul https://instilmare.wordpress.com/

| Luizamc a răspuns:

Cand va vedea ca relatia merita! Daca te iubeste suficient si este dispus sa renunțe la orice pentru tine, vei vedea din start asta. Daca nu, va renunța la ei cand va vedea ca se pune accent pe relatie.
Pana una alta, iesi si tu cu prietenii lui si integrează-te in cercul lui de prieteni. Te va ajuta sa ti faci o parere mai amplă despre el cunoscându i prietenii

| TrollWolf13 a răspuns:

Shoot yourself

Întrebări similare