| Zuzuzuzuzu a întrebat:

In cat timp numai iubesti o persoana pe care ai iubit-o enorm?

Răspuns Câştigător
| IREros a răspuns:

Ce mai raspunsuribig grin se vede cata iubire au experimentat copilasii. Daca ai iubit-o ai sa o iubesti toata viata, chiar daca te vei casatori cu alta si o vei iubi, tot vei simti ceva si pentru fost, insa nu inseamna ca o sa o vrei inapoi sau o sa iti inseli actuala.
Daca "o iubesti" cum e la moda acum, in sensul ca ai si tu pe cineva de dragul de a avea pe cineva si o arzi telenovelistic si ai impresia ca o iubesti, sau e atractie sau mai stiu eu ce, da, poti sa o "nu mai iubesti" in 2-3 zile sau 2-3 sapt cum zic stimabilii si stimabilele indragotite de mai sus.

17 răspunsuri:
| Aiicha a răspuns:

Depinde de firea fiecaruia, daca esti o persoana mai sensibila si care pune mult suflet atunci uiti mai greu, iar daca esti o persoana mai sociabila care nu analizeaza totul si care nu ii pasa atunci vei uita mai usor.Depinde si de intensitatea sentimentelor.De exemplu prima dragoste nu se va uita niciodata.
Ca sa uiti cel mai bine e sa nu te mai gandesti si sa numai incerci sa cauti solutii, incearca sa iesi sa te distrezi, sa nu ai timp sa stai sa te gadesti la persoana respectiva.

| Ana_4223 a răspuns:

Depinde de multe aici in special de circumstante de firea persoanei respective.
Timpul este diferit de la o persoana la alta deoarece altii sunt mai puternici altii mai slabi.
Deci in conluzie nu exista un timp anume.

| neutrino a răspuns:

A doua zi dupa care ai facut prima partida de sex cu ea. E inca unul\una la numaratoare!

| h3r a răspuns:

Nu-ți mai pui întrebarea asta dacă ai iubit-o "enorm".

| Felys a răspuns:

Pana te vei indragostii de altcineva, daca intr-adevar iubirea a fost profunda nu o poti uita indiferent cat de tare te-a dezamagit, dar cand apare in viata fiecaruia o persoana speciala cel din urma va fi uitat

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Salutare! In foarte mult timp nu mai iubesti o persoana pe care ai iubit-o enorm, cam cativa ani(2, 3)

| Voidwithin a răspuns:

Simplu in doar cateva secunde in jur de 10 sec. atunci cand acea persoana a facut ceva necugetat care te-a determinat sa o urasti.Cu cat e dragostea mai mare cu atat mai mult poate fi si ura.

| VladGH a răspuns:

Din prima minuta in care m-a dezamagit, inselAT.

| karsivan a răspuns:

Pana apare alta persoana in locul gol.

| StefaniaM a răspuns:

Niste cercertatori au descoperit ca o relatie obisnuita dureaza cam 2 ani, iar una super hot aproximativ 10 zile

| Melany8 a răspuns:

Pînă nu te îndrăgostești în alta

| JusTLiVe a răspuns:

10-14 ani - 6 luni max(la 6 luni te plictisesti de ea)
14-16 - Poti sa tii relatia un an daca vrei.
16-20 - O relatie serioasa.
20-99 - Te maritilaughing

| Moora123 a răspuns:

3 - 4 saptamani in care nu mai ai nici un contact cu ea.

| TheRiff a răspuns:

Depinde de cum iti aranjezi viata. daca ai iubito cu adevarat dupa despartire poti inca sa o iubesti mult timp. de ex eu cand m-am despartit de prietena mea am avut nevoie de 3 luni ca sa nu ma mai gandesc la ea.

| Skumpik2013 a răspuns:

Depinde la uni 2-3 zile la alti 20-30 zile depinde si de persoana happy

| Karina1333 a răspuns:

Am fost si eu in situatia ta. happy Acum depinde si daca esti fata sau baiat. Incearca sa nu asculti melodii triste (nu ajuta), ci cat mai energice. Incearca sa razi mai mult, sa-ti petreci muult timp cu prietenii tai, dar nu in anturajul lui/ei caci iti vei aminti de persoana respectiva si iti va trece cheful. La mine a mers. Si chiar daca crezi ca nu va merge, insist, nu vei regreta.
O zi faina. happy

| Karina1333 a răspuns (pentru Karina1333):

Dar de obicei o saptamana - doua. happy