Păi cred că trebuie să fii si să te porti natural, totul vine de la sine, nici eu nu stiu cum e.
Nu ai nevoie de exercitiu Totul e simplu Vine de la sine:* Nuti face griji:*
Dar sa ma mai gandesc... poate pentru unii nu e mare scofala dar in ori ce caz totul vine de la sine
Băi frate voi vă faceți planul pentru orice, primul sărut, prima penetrare, prima palmă, prima despărțire... da lăsa-ți lucrurile să vină de la sine... sunteți penibili rău!
Totul vine de la sine, nu trebuie să faci nimic special decât să te comporţi natural.
Bună.
Totul va veni de la sine când vei atinge buzele respectivului, stai liniştită. Aşa eram toţi presupun la început, emoţionaţi. etc. Dar, calm. Totul va veni de la sine şi te vei simţii în al 9-lea cer .
Dar nu trebuie să iei în seamă „sfaturile", deoarece atunci când o să ai parte de primul sărut o să fii mult mai încordată decât îți imaginezi, te vei gândi doar că „of, n-am făcut cum au zis ei, n-am sărutat bine, oare ce trebuia să mai fac?!"... ceea ce e total greșit.
Te lași dusă de val, faci ce face și el.
N-o să greșești cu nimic, stai liniștită.
Nu trebuie sa te stresezi sau sa exersezi o ai in instinct vei sti ce sa faci din prima.
Exact cum o felina are instinctul de a vana asa ai si tu instinctu de a saruta simplu nu?
Si eu mi-am pus intrebarea asta inainte de primul sarut.
Totul vine de la sine, pur si simplu se intampla si in acel moment o sa stii cum sa faci
Si nu e penibila, asa eram cu totii inainte de primul sarut.
Bananacantareata87 întreabă: