Raceala la ovare nu influenteaza testul de sarcina. 60% din femei nu au simptome in primul trimestru de sarcina. Daca testul este pozitiv, 98% esti insarcinata. daca ai avut vreun contact sexual neprotejat in ultima luna, poti fi aproape 100% sigura ca este sarcina. daca insa te-ai protejat corect de fiecare data (inteleg ca nu-ti doresti sarcina, deci n-ai fi riscat), atunci trebuie sa te vada urgent un ginecolog. Doar o tumora de ovar mai poate pozitiva testul, in absenta unei sarcini.
Bună!
Faptul că eşti răcită la ovare/abdominal, NU influenţează rezultatul testului de sarcină!
Cel mai probabil, având în vedere că acest test a ieşit pozitiv, EŞTI însărcinată ( şi din acel motiv îţi întârzie menstruaţia )!
Toate cele bune.
Ideea e ca raceala nu Influenteaza testu.Asta sa retii bine.Nici daca ai o Infectie sau altceva intern. Testu se bazeaza pe identificarea unei concentratii de Hormoni sepcifica Sarcinii -dupa asta se ghideaza.O sa ai un Bebe -stai calma si pentru mai multa siguranta mergi si la un medic pentru a-i recomanda cum se te porti si ce sa faci in timpul perioadei de Sarcina.Ai grija!
Mai mult cred ca este o sarcina, vorbeste cu iubitul tau si vedeti ce faceti, mergi la ginecolog ca sa fii 100% sigura.
Buna.
Depinde cum si la ce perioada ai facut testul de sarcina!
Un test de sarcina ca sa arate un rezultat 90% corect se face dupa 21 de zile de la ultimul contact sexual!
Incearca sa faci 3 teste de sarcina de la firme diferite!
Mă tem că... trebuie să repeţi testul lde sarcină. Răceala la ovare nu are nicio legătură, pentru că un test depistează hormonul sarcinii din urină. Mai repetă-l, ia-ţi două de la firme diferite, fă-le pe amândouă.
Îmi pare rău, dar e posibil să... Înţelegi tu.