Tu esti mai deosebita
eu nu merit pe nimeni.
E pe naiba nu spune asta nu cred
e suficient să cred eu
Toate intr-unul singur, fara 5 daca am retinut bine numerele: Tipul de baiat care asculta rock, e singuratic si totusi are prieteni, nu exagereaza cu alcoolul dar isi iubeste motorul si nu se poate desparti de geaca lui de piele, care te face sa te simti sexy si care iti da incredere in tine, care in acelasi timp e manierat si se poarta ca un gentleman, iti deschide usi iti saruta mana cand e cazul si sunteti doar voi doi pentru a te face sa te simti cea mai speciala persoana in schimb iti ia apararea si trage pentru relatie, ar face orice pentru tine daca ar stii ca esti in pericol, ar fi in stare sa se certe si cu parintii tai pentru ca te-au facut sa te simti prost si sa plangi, acel baiat care desi are 5 tatuaje, acestea insemnand multe lucruri pentru ei, fiind facute cu cap, simbolizandu-i cu adevarat, vor ca urmatorul tatuaj sa fie unul de cuplu, ales de tine, care totusi iti controleaza putin viata pentru ca altfel s-ar duce totul. In concluzie, tipul care are cate putin din toate.
Buna,nu stiu exact in ce categorie dar stiu ca baiatul care este in viata mea este minunat. Si nu este minunat pentru ca este "smecher",tatuat,cu bani,alcoolist sau afemeiat. Este minunat pentru ca este el,iubitor,protector,cu capul pe umeri,descurcaret, imi ofera atentie, este tandru, seducator cand trebuie, munceste mult, a fost dispus sa faca multe pentru mine si lista continua.
) ma amuza treaba cu baiatul rau plin de tatuaje si motociclist. Sunt luptator MMA dar ma clasez in cat. 2 clar. Categoria 2 e de departe cea mai tare!
Le ai luat dintr o revista sau ceva? Numai tampenii! Pana la urma bine ca gasesti un barbat, ce mai conteaza cum ii, nu mori singura, asta conteaza.