anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ce consta orgasmul, ce faci cand ai orgasm, esti doar super=excitata si atat, se intampla ceva? Multumesc

23 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ce sa se intample?
Incepe defilarea trupei prezidentiale, scot toti steguletele pe geamuri si striga "ura", muzica urla in megafoane, soarele se scurge pe asfalturi si, in locul presedintelui de stat, esti tu!laughing
Glumesc, evident!
Draga mea, orgasmul e momentul suprem al placerii pe care ti-o poate provoca un contact sexual, te simti cumva in al noualea cer fara sa poti defini exact, spatiul si timpul isi pierd valoarea, nu mai existi decat tu si senzatia ta!
Vei intelege, nu te grabi.happy

| RetardedRacoons a răspuns (pentru greece12):

De ce aveti unii un fix sa subliniati ca glumiti, e ca si cum ai subestima inteligenta omului. Nu ca userul de fata n-ar fi un cretin si jumatate dar zic la modul general asa. E enervant si va face sa pareti niste fatalai speriati. Culmea e ca faceti treaba asta exact atunci cand e cel mai evident ca e de gluma. Pentru o un om care are pretentia de a fi perceput ca o persoana respectuasa sa stii ca iei userii la **** mai des ca mine, printr-un simplu cuvant, "glumesc" aka "esti prea idiot ca sa-ti dai seama si singur asa ca-ti zic ca sa nu cumva sa ai impresia ca te iau la misto". Nu serios, sa mor daca nu astia care "glumiti" in modul asta nu sunteti cam cele mai neamuzante persoane posibil.

| greece12 a răspuns (pentru RetardedRacoons):

Nu-mi citi raspunsurile si punct!laughing
O sa ma exprim cum doresc si cum imi vine, indiferent de parerea celorlalti si azi sunt prea bine dispusa ca sa reusesti sa-mi strici dispozitia!
Asa ca, daca ai chef de judecat din inaltul tau amvon, e ok, liber din partea mea, vezi ca trebuie sa mai am vreo cateva raspunsuri de acelasi gen!laughing

Am vazut ca mai ai, d-asta mi-a sarit tandara. In ultimele zile ma confrunt des cu problema asta, sau poate ca e o treaba mai veche si abia acum imi sare in ochi.
Nu inerc sa iti stric dispozitia, daca as incerca as reusi dar tu imi esti simpatica tongue
Vezi, bag si emoticoane ca sa subliniez faptul ca-s prietenos si deloc agresivbatting eyelashes

:-p
Mai bine uite un banc, ca rad de doua zile:
Bula se duce la un oficiu postal sa trimita o scrisoare in Australia.
Femeia de la ghiseu il intreaba:
-Par avion?
Bula, se uita la ea si-i spune:
-Nu, mie nu-mi pareti.
rolling on the floor))))))

Rad ca maniacul la bancul asta de ceva minute bune, probabil va deveni o noua obsesie. Eu iti multumesc, cunoscutii mei te vor blestema rolling on the floor

Bun, mi-am castigat dreptul sa spun ce tampenie vreau?
Salutari si deloc scuze cunoscutilor tai!laughing

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru greece12):

Striga "ura'?!rolling on the floor... Ceva gen :Uraaa am parte in sfarsit de o bucata de carne-n minebig grin

| greece12 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

E valabil pentru...intreaga trupa prezidentiala?
Asa scumpa a ajuns carnea in tara?!?

Pfai ce ma amuzi asa de dimineatarolling on the floor). Esti simpatica!
Cred ca daca nu se ieftineste carnea prin tara, o sa ma duc la chinezi sa-mi dea sa mananc diferite meduze, fripturi de caine si multe alte "bunatati" si delicatesebig grin

| greece12 a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Incearca la thailandezi, au o diversitate uluitoare(fara sa intru in amanunte).
Doar sa-i inveti sa strige "ura"!

rolling on the floor)) Mersi de sfatrolling on the floor
You made my dayrolling on the floor

| Alec a răspuns (pentru greece12):

Nici nu inteleg de ce o persoana ca tine ia in serios pe cineva cu username-ul "Retarded Racoons", mai ales cand spune numai idiotenii happy
mie imi place cum comentezi

| CoquineNoire a răspuns:

Maria Ioana, cu intrebarea asta, nu esti campioana.

| nighter a răspuns:

Probabil o sa tremuri toata de placere, o sa fie o stare de maxima relaxare, "iti vei da drumul" etc. Oricum, nu cred ca ai cum sa ratezi momentul.

| Alec a răspuns:

Difera. Chiar daca nu sunt fata am observat ca difera. Oricum totul vine din creier happy

| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Aha...treci pe la mine iti voi arata eu exact senzatia

| DanceWithTheLittleGirl a răspuns:

Pai nimeni nu-ti poate spune la toata lumea orgasmul se simte diferit. incearca si o sa vezi insa iti spun ca prima oara nu prea o sa fie placut dar dupa va fi mai bine

| ClaraB a răspuns:

Daca intrebi, inseamna ca n-ai avut.
Cand vei avea unul, iti vei da seama.

| Saveryo a răspuns:

Ti se unfla ochii, iti curg lacrimile si te ustura limba!
Daca orgasmul este ritmic ai sa incepi sa urlii si sa dai din picioare!
PS : ametesti si nu mai auzi

| Seby2018 a răspuns:

Tie ce ti se intampla? incearca si ai sa vezi

| Angelina001 a răspuns:

Pai chiar nu ai avut niciodata? Serios? Iti dai drumu!laughingVb serios! Esti excitata la maxim si atunci se produce orgasmul!

| annytAng3l a răspuns:

Draga mea, depinde si cu cine o faci. adica tipu' sa stie ceva meseriewinking. si nu te grabi sa afli, ai timp. eu abia dupa 6 ani am intalnit persoana potrivita si care stie cum s-o faca big grin si totodata si orgasmulwinking. ai sa-ti dai tu seama singurica happy

Întrebări similare